BREAKING | O femeie a căzut de la etajul 12 al unui bloc din Pantelimon. Aceasta a murit pe loc

05 mart. 2023
826 Afișari
BREAKING | O femeie a căzut de la etajul 12 al unui bloc din Pantelimon. Aceasta a murit pe loc
BREAKING | O femeie a căzut de la etajul 12 al unui bloc din Pantelimon. Aceasta a murit pe loc | Sursă foto: Inquam Photos / Octav Ganea

O femeie din București a murit după ce a căzut de la etajul 12 al blocului în care locuia, aflat în cartierul Pantelimon. Polițiștii încearcă să refacă ultimele ore din viața acesteia.

O femeie a murit după ce a căzut de la etajul 12 al unui bloc din Pantelimon

Respectiva femeie din Capitală avea 47 de ani. Incidentul a avut loc în jurul orei 13:00, iar femeia ar fi căzut de pe un bloc aflat în Pantelimon, conform Libertatea.ro.

La locul incidentului s-au deplasat atât polițiștii, cât și polițiștii și medicii. Din nefericire, aceștia nu au mai putut face nimic pentru femeie. Trupul neînsuflețit al acesteia a fost transportat la INML.

Polițiștii din București iau in calcul varianta unei sinucideri, deoarece se pare că femeia ar fi lăsat și un bilet de adio. Aceasta locuia la etajul 1 al blocului respectiv, însă astăzi ar fi decis să urce până la etajul 12 și să-și pună capăt zilelor.

Vecinii au sunat la 112

Vecinii femeii sunt cei care au sunt la 112 și au anunțat autoritățile. Cunoscuții acesteia spun că nu se așteptau la un asemenea gest, cu toate că știau că aceasta ar fi avut probleme de sănătate și că rămăsese singură.

Trupul femeii au fost recuperat după 30-40 de minute, deoarece căzuse pe o clădire tehnică din apropierea blocului.

Polițiștii de la fața locului încearcă să refacă ultimele momente din viața femeii pentru a afla exact care sunt condițiile în care s-a petrecut incidentul.

La acest moment se încearcă contactarea familiei pentru a transmite veștile rele și pentru ca aceștia să poată prelua trupul fără viață al femeii în vârstă de 47 de ani.

Știre în curs de actualizare.

Cookies