BREAKING | O explozie a avut loc într-un bloc din București. Un bărbat a fost rănit și transportat la spital

05 iun. 2023
601 Afișari
BREAKING | O explozie a avut loc într-un bloc din București. Un bărbat a fost rănit și transportat la spital
BREAKING | O explozie a avut loc într-un bloc din București. Un bărbat a fost rănit și transportat la spital. Sursa foto: Facebook - Info Trafic București și Ilfov

O explozie a avut loc în urmă cu puțin timp într-un bloc din Sectorul 3 al Capitalei. În urma incidentului, un bărbat a fos transportat la spital, iar mai multe persoane au fost evacuate din clădire.

UPDATE: Până la ora 12:30 au fost evacuate 30 de persoane.

Autoritățile au cerut sprijinul Inspectoratului de Stat în Construcții, pentru a efectua o evaluare a structurii de rezistență a clădirii.

Un bărbat a fost lovit de o placă de beton

Explozia s-a produs la etajul doi al unui bloc din București, aflat pe Strada Răcari. Oamenii, speriați de zgomot, au ieșit din locuințele lor.

La fața locului s-au deplasat 5 autospeciale de stingere, dar și descarcerarea.

Bărbatul care locuia în acel apartament, în vârstă de 84 de ani, a fost rănit grav după ce a fost prins sub o placă de beton. Acesta a fost intubat și transportat la spital. Era conștient și prezenta arsuri.

Șase persoane au fost evacuate și încă una a avut nevoie de îngrijiri medicale după ce a făcut un atac de panică.

Din informațiile transmise de Antena 3, incidentul s-a produs într-un bloc cu trei etaje. Explozia nu a fost urmată de incendiu. În urma acesteia, s-au înregistrat mai multe pagube, astfel că numeroase elemente de construcție au fost dislocate (uși, ferestre, zidărie).

Purtătorul de cuvânt al ISU București-Ilfov, Daniel Vasile, spune că intervenția și evaluările nu va mai dura foarte mult.

Te-ar mai putea interesa și:

Cookies