BREAKING | O dală complet lipsă de pe linia de tramvai 32, o gaură imensă se cască în mijlocul drumului, în zona Sebastian din București. STB: Tramvaiele circulă deviat | UPDATE

11 iul. 2023
2949 Afișari
BREAKING | O dală complet lipsă de pe linia de tramvai 32, o gaură imensă se cască în mijlocul drumului, în zona Sebastian din București. STB: Tramvaiele circulă deviat | UPDATE
BREAKING | O dală complet lipsă de pe linia de tramvai 32, o gaură imensă se cască în mijlocul drumului, în zona Sebastian din București. STB: Tramvaiele circulă deviat. Sursa foto: Info Trafic București și Ilfov

O dală lipsește pe linia tramvaiului 32, la stația Sebastian. Bucureștenii sunt atenționați să aibă grijă atunci când trec prin zona respectivă.

UPDATE, ora 08:41: STB a anunțat că linia 32 funcționează normal pe Calea Rahova:

Linia 32 funcționează normal pe Calea Rahovei. Blocare și deviere: 33 de minute (07:55-08:28).”

Tramvaiele circulă deviat

O dală a fost scoasă de pe linia de tramvai, în zona Sebastian. Atât șoferii care trec prin zonă, cât și călătorii care merg cu tramvaiul 32 sunt avertizați să fie atenți, pentru că se pot accidenta.

Un membru al paginiii de Facebook „Info Trafic București și Ilfov” a fost cel care i-a avertizat pe bucureșteni cu privire la dala lipsă.

Momentan nu se cunoaște cauza pentru care dala a fost scoasă de pe linie.

O dală pe linia tramvaiului 32 la Sebastian este scoasă, mare atenție!” a scris A. M.

Societea de Transport București (STB) a anunțat că linia de tramvai 32 este blocată în zona Calea Rahovei/ Calea Ferentari. Tramvaiele circulă deviat.

Linia 32 – blocată în zona Calea Rahovei/Calea Ferentari, pe sensul spre capătul de linie Depoul Alexandria. Cauza: deficiențe linie. Tramvaiele circulă deviat.” 

Peste 50 de km de linie de tramvai din București se află într-o stare deplorabilă

Nicușor Dan a fost invitat luna trecută la Digi24, unde, printre subiectele discutate a fost și cel al liniilor de tramvai din București care se află într-o stare deplorabilă. Primarul Capitalei a spus că peste 50 de km de șină de tramvai sunt în această situație și că urmează să fie reabilitate.

Mai mult decât atât, Nicușor Dan a spus că pentru o parte din șina de tramvai s-au depus deja oferte.

Pentru o parte din segmente s-au depus oferte, s-a început procedura de evaluare, am terminat evaluarea tehnică, urmează financiara, deci cam estimez eu, într-o lună jumate de acum o să semnăm contractele. Nu s-au atribuit pe toate segmentele. Ăsta este unul dintre ele, cel care pleacă de la Piaţa Unirii şi merge încolo până la Bulevardul Basarabia. O să reieşim în achiziție publică, a transmis Nicușor Dan.

Te-ar putea interesa și:

Cookies