BREAKING | O ambulanță aflată în misiune s-a răsturnat în București. Accidentul a avut loc la intersecția Dimitrie Cantemir x Mărășești, sens spre Unirii

25 feb. 2023
634 Afișari
BREAKING | O ambulanță aflată în misiune s-a răsturnat în București. Accidentul a avut loc la intersecția Dimitrie Cantemir x Mărășești, sens spre Unirii
BREAKING | O ambulanță aflată în misiune s-a răsturnat în București. Accidentul a avut loc la intersecția Dimitrie Cantemir x Mărășești, sens spre Unirii. Sursa foto: Facebook/ Info Trafic Bucuresti si Ilfov

O ambulanță care se afla în misiune s-a răsturnat, sâmbătă, în București. În acel moment, autoheviculul transporta un pacient către spital, iar o mașină nu i-a acordat prioritate și a intrat, în plin, în ambulanță.

Accidentul s-a produs în jurul orei 11:25, în intersecția Dimitrie Cantemir x Mărășești, sens spre Unirii, potrivit informațiilor oferite de membrii comunității Info Trafic Bucuresti si Ilfov, pe grupul de Facebook.

UPDATE, 13:09: Zona a fost eliberată în jurul orei 13:00, circulația rutieră se desfășoară în condiții normale.

O ambulanță aflată în misiune s-a răsturnat în București

Ambulanța se afla în misiune, iar șoferul unui autoturism nu i-a acordat prioritate. La fața locului s-au deplasat de urgență mai multe mașini de poliție, dar și ambulanța, pentru a acorda primul ajutorul.

Impactul a fost unul puternic. Șoferul mașinii a declarat, conform Antena3 că, nu a observat în timp util ambulanța. Tânărul a declarat că nu a intenționat să producă acest accident.

Traficul în zonă s-a aglomerat. Din sensul Universitate, șoferii circulă cu dificultate în Pasajul Unirii.

„Încă foarte aglomerat și din sensul Universitate – Unirii, se stă în pasaj ceva, dar se circulă cât de cât. Destul de multă lume, poliție, televiziuni”, declară un șofer pe grupul de Facebook Info Trafic Bucuresti si Ilfov.

Pacientul din ambulanță, victimă a unui accident rutier

„Ambulanța de tip C cu medic transporta tur-retur o pacientă, victimă a unui accident rutier, pentru un consult de la Spitalul Bagdasar-Arseni la Spitalul Clinic de Chirurgie Oro-Maxilo-Facială, când a fost lovită din lateral de o mașină, iar ambulanța a fost răsturnată. Nimeni nu este grav rănit și nici pacienta nu are mai multe leziuni decât avea după accidentul de ieri”, a transmis Alis Grasu, managerul Serviciului de Ambulanță București-Ilfov, potrivit Libertatea.

Ambulanța aparține dintr-un lot cumpărat de Primăria Municipiului București, iar acum este „daună totală”, a mai spus Alis Grasu.

Cookies