BREAKING | O altă femeie a fost ucisă de un câine, în București. Voia doar să-i dea de mâncare

20 feb. 2023
5061 Afișari
BREAKING | O altă femeie a fost ucisă de un câine, în București. Voia doar să-i dea de mâncare
BREAKING | O altă femeie a fost ucisă de un câine, în București. Voia doar să-i dea de mâncare | Foto simbol; sursa: Unsplash

Incident șocant, luni dimineață, în București. O altă femeie a fost ucisă de un câine de talie mare. Oamenii legii au stabilit că aceasta voia doar să hrănească animalul.

O altă femeie a fost ucisă de un câine, în București

Luni, 20 februarie 2023, în jurul orei 11:30, polițiștii Secției 13 au fost anunțați, prin apel la numărul unic de urgență 112, de către un bărbat, cu privire la faptul că în curtea unui imobil, din București, Sectorul 3, o femeie este mușcată de un câine, potrivit unui comunicat transmis de Direcția Generală de Poliție a Municipiului București, conform antena3.ro.

Oamenii legii s-au deplasat de urgență la fața locului și au stabilit faptul că femeia, în vârstă de 53 ani, era căzută în curtea imobilului, în stare de inconștiență. Victima avea mai multe răni pe corp, iar într-una dintre camerele imobilului se afla un câine de talie mare.

Doi vecini au fost martori la incidentul șocant. Totodată, polițiștii au stabilit faptul că femeia venise la imobilul în care se afla câinele, pentru a-l hrăni pe acesta. Patrupedul era luat în îngrijire, în urmă cu 4 luni.

Din nefericire, echipajul medical care a ajuns la fața locului nu a mai putut face nimic pentru a salva viața femeii. Cadrele medicale au constatat decesul.

Serviciul Omoruri și Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 3 continuă cercetările pentru a stabili cauzele și condițiile în care s-a petrecut evenimentul. Totodată, oamenii legii trebuie să stabilească ce măsuri legale vor fi luate în acest caz.

Trupul neînsuflețit al femeii care doar voia să hrănească câinele urmează să fie transportat la Institutul de Medicină Legală pentru efectuarea necropsiei, potrivit informațiilor transmise de Poliția Capitalei.

Câinele a fost adoptat de la ASPA

Conform unor surse citate de stirileprotv.ro, tatăl victimei a adoptat câinele în urmă de 4 luni, de la ASPA (Autoritatea pentru Supravegherea și Protecția Animalelor). Bărbatul a dus câinele într-un imobil din Sectorul 3 al Capitalei, acolo unde are sediul unei firme de construcții. Femeia se ducea uneori să-l ajute, dar și să hrănească patrupedul.

Potrivit surselor G4Media, animalul este din rasa rottweiler sau mix cu rottweiler.

Cookies