BREAKING NEWS | Un bărbat a murit după ce s-a aruncat de pe clădirea TVR. Polițiștii au deschis o anchetă

21 aug. 2021
599 Afișari
BREAKING NEWS | Un bărbat a murit după ce s-a aruncat de pe clădirea TVR. Polițiștii au deschis o anchetă
BREAKING NEWS | Un bărbat a murit după ce s-a aruncat de pe clădirea TVR. Polițiștii au deschis o anchetă. Sursă foto: romaniatv.net

BREAKING NEWS | Un bărbat a murit după ce s-a aruncat sâmbătă dimineață de pe clădirea TVR din București. Polițiștii au deschis o anchetă pentru a afla care au fost motivele pentru care a recurs la acest gest.

BREAKING NEWS | Un bărbat a murit după ce s-a aruncat de pe clădirea TVR. Polițiștii au deschis o anchetă.

Un bărbat a murit după ce s-a aruncat de pe clădirea TVR

Totul s-a întâmplat sâmbătă după-amiază, în jurul orei 13:50. În acel moment, bărbatul respectiv, care din primele informații se pare că ar fi un fost angajat al Departamentului Sport, a decis să se urce pe clădire în care Televiziunea Română își desfășoară activitatea, în București.

Recomandăm și: Asta da vrăjitorie. Ramona Săseanu, noua șefă a TVR via PNL. Jurnalista care lua interviuri la vrăjitoare conduce Societatea Română de Televiziune

Bărbatul s-a aruncat de pe acoperișul clădirii TVR, în gol, iar în urma impactului cu solul a murit pe loc.

Oamenii care s-au aflat în zonă și au fost martori la tragedie au sunat imediat la numărul unic pentru apeluri de urgență 112. La fața locului au ajuns imediat echipaje ale Ambulanței, dar și poliția.

Din păcate, medicii ajunși la fața locului nu au mai putut face nimic pentru bărbatul care a decis să se arunce în gol de pe clădirea TVR. Cadrele medicale de pe Ambulanță au constatat decesul.

„La obiectivul Societatea Română de Televiziune, în jurul orelor 13.50, un angajat al instituției s-a aruncat de pe clădirea turn aflată în curtea obiectivului, decedând în urma impactului cu solul. La fața locului urmează a se prezenta ambulanța și un echipaj de poliție pentru constatarea decesului și clarificarea împrejurărilor”, potrivit unei informări, conform antena3.ro.

Recomandăm și: Restricții de trafic în weekend. În București se desfășoară un eveniment sportiv de karting

În data de 18 iunie 2021 a fost o altă alertă în București. Un bărbat în vârstă de 60 de ani din Capitală s-a aruncat de la etajul unui bloc situat pe Bulevardul Alexandru Obregia din Sectorul 4.

Din păcate, victima a murit pe loc, din cauza rănilor survenite în urma impactului.

Cookies