BREAKING NEWS | Incendiu violent în zona Mogoșoaia. Intervin 24 de autospeciale, fumul se vede la sute de metri distanță | FOTO & VIDEO UPDATE

14 aug. 2021
1145 Afișari
BREAKING NEWS | Incendiu violent în zona Mogoșoaia. Intervin 24 de autospeciale, fumul se vede la sute de metri distanță | FOTO & VIDEO UPDATE
BREAKING NEWS | Incendiu violent în zona Mogoșoaia. Intervin 24 de autospeciale, fumul se vede la sute de metri distanță | FOTO & VIDEO UPDATE. Sursa foto: ISU

Un incendiu violent a cuprins o hală de mari dimensiuni din Mogoșoaia. Mașinile de salvare, politie și pompieri se află pe drum. Este vorba despre 24 de autospeciale care intervin la fața locului.

UPDATE: Incendiu violent Mogoșoaia – În interiorul halei se aflau depozitate componenete cu care se realiza mentenanța la avioane, dar compania respectivă se ocupa și cu prelucrarea metalelor și a rășinei.

A fost realizat un dispozitiv de stingere pe cele 4 laturi pentru a reduce riscul de extindere la alte hale învecinate, aflate în aceeași proprietate. Nu sunt persoane rănite.

Incendiu violent în Mogoșoaia. O hală de mari dimensiuni, din zonă, cu o suprafață de circa 2000 de metri pătrați, arde mistuitor.

Norii groși de fum s-au înălțat extrem de rapid și se pot observa de la sute de metri depărtare. Potrivit informațiilor Inspectoratului pentru Situații de Urgență, la fața locului intervin 24 autospeciale – pompieri, salvare și poliție. Este vorba despre 20 de autospeciale de stingere, 2 autoscări, 2 ambulanțe SMURD și echipaje de descarcerare.

„Arde în integralitate hala de 2.000 mp”, au transmis reprezentanții ISU București – Ilfov.

Pompierii au avertizat persoanele aflate în apropierea halei că există pericolul ca focul să se răspândească.

Incendiu violent Mogoșoaia | A fost transmisă o avertizare RO-ALERT

Persoanele din zonă au primit pe telefon o atenționare de tip RO-ALERT prin care autoritățile le cer cetățenilor să evacueze zona pentru propria siguranță, dar și pentru a nu îngreuna intervenția salvatorilor.

„Incendiu major produs in Mogosoaia, str. Ceferistilor. Degajari masive de fum. Ocoliți zona. Eliberaţi căile de comunicații pentru a facilita accesul structurilor de intervenţie. Dacă sunteți în apropiere, evacuaţi zona. Luaţi măsuri de adăpostire și autoprotecție. Accesați canalele media și aplicațiiile din mediul on-line ale DSU și IGSU pentru mai multe informații și actualizări despre eveniment.”, au transmis autoritățile prin programul RO-ALERT.

Mesajul a fost recepționat până în Buftea, unde chiar și participanții la festivalul Summer Well s-au trezit cu alerte pe telefoanele mobile

Sursa foto: B365

Trecătorii și localnicii s-au strâns în zonă pentru a privi îngroziți incendiul puternic și rotocoalele de fum.

Iată fotografii și filmări de la fața locului:

În imaginile și filmarea de mai jos se pot observa rotocoalele negre de fum care se zăresc de la sute de metri distanță de hala care arde. De asemenea, au fost surprinse primele echipaje de pompieri care au intervenit la fața locului.

Cookies