Breaking news | Accident grav pe un șantier de lângă Biblioteca Națională! Un mal de pământ a căzut peste muncitori. Doi oameni au murit | FOTO & UPDATE

02 aug. 2021
487 Afișari
Breaking news | Accident grav pe un șantier de lângă Biblioteca Națională! Un mal de pământ a căzut peste muncitori. Doi oameni au murit | FOTO & UPDATE
Breaking news! Accident grav pe un șantier de lângă Biblioteca Națională! Un mal de pământ a căzut peste mai mulți muncitori FOTO. sursa foto: ISU București

Breaking news! Un grav accident a avut loc luni după amiază pe un șantier de lângă Biblioteca Națională din Capitală! Din primele informații se pare că un mal de pământ a căzut peste mai mulți muncitori. Unii dintre ei au fost deja scoși și duși de urgență la spital.

UPDATE 5: A fost găsită și ultima persoană acoperită de malul de pământ. Se lucrează pentru extragerea acesteia.

UPDATE 4: Se așteaptă o nouă victimă în accident

Prin intermediului unui buldoexcavator se continuă acțiunile pentru căutarea ultimei persoane surprinse de prăbușirea malului, în zona indicată de către constructor, mai anunță ISU București.

O persoană a murit

UPDATE 3: A fost înregistrată prima victimă după acest accident de pe șantier

ISU București mai anunță că în urma acțiunilor de căutare a fost găsită și o persoană decedată, după ce fost cuprinsă integral de pământ.

UPDATE 2: În acest moment a fost extras muncitorul care era prins în pământ până la nivelul taliei, anunță ISU București care continuă operațiunea de salvare de după accident. Acesta este stabilizat, conștient și în viață.

UPDATE: Operațiunea de salvare în acest accident de pe șantier continuă

ISU București anunță că se lucrează pentru extragerea celui de al treilea muncitor și pentru căutarea celorlalți doi dispăruți. Concomitent se stabilizează malurile șantului, care are peste 2 metri adâncime, mai spune ISU București într-o informare.

De asemenea, un bărbat de 50 ani a fost transportat la Spitalul Universitar, iar un bărbat de 33 ani a fost transportat la Spitalul Floreasca, ambele cazuri fiind în stare de conștiență, după ce au fost scoși rapid de sub grămada de pământ.

Știre inițială:

Un grav accident de muncă a avut loc luni după amiază în zona Bibliotecii Naţionale din Bucureşti, după ce un mal de pământ s-a prăbuşit peste mai multe persoane care lucreau în zonă.

Un mal de pământ a căzut peste mai mulți muncitori într-un accident teribil

Din primele informații de la ISU București, accidentul a avut loc în zona Bibliotecii Naţionale din București.

Doi dintre muncitorii implicați au fost deja scoși

Salvatorii au interventi de urgență, iar doi dintre muncitori au fost deja scoși și trimiși spre spital. Totuși, există un al treilea care este prins și la această oră sub maldărul de pâmânt.

Mai mult, șeful echipei transmite că ar mai putea fi şi alte victime. ISU Bucureşti – Ilfov spune că intervine pentru extragerea mai multor persoane surprinse de prăbuşirea unui mal de pământ în zona Bibliotecii Naţionale. Conform informaţiilor transmise de purtătorul de cuvânt al ISU București, Daniel Vasile, şeful echipei care lucra în zonă spune că ar mai putea exista îmc executa lucrările, este posibil ca alţi doi muncitori să fie acoperiţi integral de pământ.

Rămâne de văzut modul în care a avut loc acest accident și cine este de fapt responsabil pentru cele întâmplate. Probabil va fi deschisă o cercetare după ce operațiunea de salvare va fi termiantă.

Vom reveni cu amănunte.

Cookies