BREAKING | Miniștrii USR PLUS demisionează din Guvern. Dimineață își depun mandatele

06 sept. 2021
150 Afișari
BREAKING | Miniștrii USR PLUS demisionează din Guvern. Dimineață își depun mandatele
BREAKING | Miniștrii USR PLUS demisionează din Guvern. Mâine dimineață își vor depune mandatele. Sursă foto: Captură Facebook / USR PLUS

Miniștrii USR PLUS demisionează din Guvernul României. Mâine dimineață își vor depunde mandatele. „Florin Cîțu a dinamitat coaliția”, a declarat Barna, luni seară, în cadrul unei conferințe de presă.

Miniștrii USR PLUS demisionează din Guvern. Mâine dimineață își vor depune mandatele, a declarat Dan Barna, luni seară.

Miniștrii USR PLUS demisionează din Guvern

Miniștrii USR PLUS au anunțat luni seară că se vor retrage din Guvern, din cabinetul condus de premierul Florin Cîțu.

Recomandăm și: BREAKING | Klaus Iohannis se întâlnește cu Florin Cîțu la Palatul Cotroceni, să vadă cum o scot la capăt cu balamucul politic de la Palatul Victoria 

Atât Dan Barna, cât și colegii săi, au anunțat, prin intermediul unei conferințe de presă, că și-au semnat demisiile și le vor depune mâine dimineață.

„Mâine dimineață depunem demisiile. Nu este negociere.”, a declarat co-președintele USR PLUS, Dan Barna, luni seară, potrivit digi24.ro.

Barna a mai spus că fie PNL acceptă că USR PLUS este un partener serios și responsabil (iar atunci partidul va merge mai departe), fie „PNL decide să funcționeze pe model USL, PSD este alături acolo de Florin Cîțu.”

Mâine dimineață își vor depune mandatele

Dan Barna a fost întrebat de ce miniștrii USR PLUS nu și-au depus demisiile în această seară, dacă sunt șanse ca această noapte să fie una a negocierilor. Iar co-președintele USR PLUS a răspuns că în momentul acesta este deja seară și cel mai bine ar fi ca mandatele să fie depuse mâine (marți – 7 septembrie) dimineață.

Recomandăm și: Protest sâmbătă seara în Piața Victoriei! Florin Cîțu, luat în vizor de „Corupția ucide”: Săvârșește un abuz de putere, la fel ca Liviu Dragnea | UPDATE

Barna a mai spus că își dorește un nou premier în cel mai scurt timp posibil.

„Cîțu a dinamitat această Coaliție cu bună știință și cinism.”, a declarat Dan Barna, în timpul conferinței de presă, conform sursei citate.

Partidul are un vicepremier și cinci miniștri în Executiv.

Dan Barna a mai declarat că la acest moment, demisiile au fost semnate, înaintate și sunt certe și irevocabile.

„Florin Cîțu și-a asumat împingerea din afara Coaliției a USR PLUS”, a mai declarat Barna.

Surse politice au declarat pentru Digi24 că Dan Barna ar urma să aibă o discuție cu Klaus Iohannis, marți, la Cotroceni, pentru a încerca deblocarea acestei crize politice.

Cookies