BREAKING | Mașina care a intrat într-un stâlp și a blocat linia 97 era condusă de un copil de 13 ani. Pe scaunul din dreapta era prietenul lui de 12 ani. Amândoi, răniți

17 aug. 2023
819 afișări
BREAKING | Mașina care a intrat într-un stâlp și a blocat linia 97 era condusă de un copil de 13 ani. Pe scaunul din dreapta era prietenul lui de 12 ani. Amândoi, răniți
BREAKING | Mașina care a intrat într-un stâlp și a blocat linia 97 era condusă de un copil de 13 ani. Pe scaunul din dreapta, era prietenul lui de 12 ani. Amândoi, răniți | Sursă foto: Facebook-Info Trafic București și Ilfov

În această dimineață, o mașină a intrat într-un stâlp de iluminat după ce șoferul a pierdut controlul autoturismului, pe Bd. Bucureștii Noi. Se pare că un copil în vârstă de 13 ani se afla la volanul mașinii, iar în autoturism era și un alt minor de 12 ani.

Un copil de 13 ani se afla la volanul mașinii care a provocat un accident pe Bd. Bucureștii Noi

În urma impactului, mașina a rupt gardul de protecție instalat pe marginea drumului și a rămas suspendată deasupra lacului Străulești.

Iată ce a transmis Brigada Rutieră:

La data de 17 august a.c., în jurul orei 06.00, Brigada Rutieră a fost sesizată prin apel 112 cu privire la producerea unui accident de circulaţie pe Bd. Bucureştii Noi. Din primele informaţii, un autovehicul condus de către un minor, care ar fi pierdut controlul asupra direcţiei de mers, a intrat în coliziune cu un stâlp de susţinere a reţelei de iluminat public.

Potrivit unor surse ale News.ro, cel care a condus mașina are vârsta de 13 ani, iar alături de el se afla un pasager de 12 ani. În urma accidentului produs ambii au fost răniți și au fost transportați la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Copilul a luat mașina unui membru al familiei, iar polițiștii vor stabili acum împrejurările în care s-a produs acest lucru.

În urma acestui incident, linia 97 a fost blocată timp de zeci de minute la capătul de linie străulești.

Linia 97 – blocata la capătul de linie Străulești. Cauză: stâlp căzut și autoturism rămas suspendat. S-au aplicat măsuri de deviere la capătul de linie Dridu.

Linia 97 a fost blocată pentru 258 de minute:

Linia 97 funcționează normal la Străulești. Blocare și deviere: 258 de minute (05:52-10:10).

Te-ar mai putea interesa și:

Cookies