BREAKING | Mama lui Vlad Pascu, arestată preventiv pentru 30 de zile

15 sept. 2023
647 afișări
BREAKING | Mama lui Vlad Pascu, arestată preventiv pentru 30 de zile
FOTO: Inquam Photos / George Calin

Mama lui Vlad Pascu, tânărul care, drogat fiind, a provocat tragicul accident de la 2 Mai, a fost arestată preventiv pentru 30 de zile. Decizia a fost luată de Magistrații din cadrul Tribunalului București.

Oamenii legii spun că aceasta ar fi încercat să șantajeze martori din dosar. Amintim că întreaga familie este implicată în acest dosar.

Mama lui Vlad Pascu, arestată preventiv

Vineri, 15 septembrie 2023, mama lui Vlad Pascu a fost arestată preventiv pentru 30 de zile pentru infracțiuni contra înfăptuirii justiției, fiind acuzată că ar fi încercat să mituiască mai multe persoane care au calitatea de martor în acest dosar, ba chiar ar fi amenințat persoanele, astfel încât acestea să dea declarații favorabile pentru tânărul care a provocat tragedia de la 2 Mai.

Vineri a fost adusă la Tribunalul București cu propunere de arestare preventivă, iar magistrații au emis pe numele său un mandat de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 de zile.

Avocatul mamei lui Vlad Pascu a declarat că deja a fost contestată decizia de arestare preventivă. Totodată, a mai declarat că situația este dramatică pentru întreaga familie:

Vlad Pascu este în arest, tatăl lui este sub control judiciar, mama lui este arestată preventiv. Este o situație dramatică pentru toată familia (…) Părinții sunt divorțați, mai au un copil minor singur acasă, a declarat avocatul femeii, conform HotNews.ro.

De asemenea, avocatul le-a mai spus jurnaliștilor prezenți la fața locului că, în perioada următoare, clienta sa va emite un comunicat în care își va exprima punctul de vedere.

Cookies