BREAKING | Linia 41, blocată pe Șoseaua Crângași. O echipă STB lucrează la sudarea șinelor. Coadă de peste 10 tramvaie și trafic îngreunat | UPDATE

09 nov. 2023
2683 Afișari
BREAKING | Linia 41, blocată pe Șoseaua Crângași. O echipă STB lucrează la sudarea șinelor. Coadă de peste 10 tramvaie și trafic îngreunat | UPDATE
BREAKING | Linia 41, blocată pe Șoseaua Crângași. O echipă STB lucrează la sudarea șinelor. Coadă de peste 10 tramvaie și trafic îngreunat. Sursa foto: B365.ro

Societatea de Transport București (STB) i-a informat pe călători că linia 41 este blocată pe Șoseaua Crângași, pe ambele sensuri de circulație. Muncitorii lucrează la sudarea șinelor.

UPDATE, 17:32: STB a transmis că linia 41 funcționează normal pe Șoseaua Crângași. Cu toate astea, se menține circulația liniei navetă 641:

Linia 41 funcționează normal pe Șos. Crângasi. Blocare: 48 de minute (16:33-17:19). Se menține în circulație linia navetă 641.

UPDATE, 17:25: Pentru preluarea fluxului de călători s-a înființat o linie navetă, anunță STB:

Linia 41 este blocată în continuare. Pentru preluarea fluxului de călători s-a format linie navetă de autobuze 641, între Ghencea și Piața Presei.

STB a anunțat care este cauza blocării

Societatea de Transport București (STB) a anunțat că linia 41 a rămas blocată pe ambele sensuri de circulație, pe Șoseaua Crângași din Sectorul 6 al Capitalei.

Cauza blocării sunt niște deficiențe la linia de tramvai.

Linia 41 – blocată pe ambele sensuri pe Șos. Crângași. Cauza: deficiențe linie”, a transmis STB pe pagina de Twitter.

Mai exact, potrivit unor surse B365.ro, macazul s-a stricat, iar un echipaj lucrează acum la sudarea acestuia.

S-a format o coadă de aproximativ 15-20 de tramvaie până la Piața Crângași, iar călătorii au fost evacuați din mijloacele de transport în comun.

Traficul este destul de îngreunat în zona respectivă.

STB a suplimentat numărul tramvaielor care circulă pe linia 41

Vineri, 20 octombrie 2023, STB i-a informat pe călători că urmează să fie implementate măsuri de mobilitate în zona Podului Grant, astfel încât timp petrecut în mijloacele de transport public să fie redus, iar călătorii să nu mai aștepte atât de mult în stații.

Tramvaiul 41 leagă vestul de nordul Capitalei, ajungând din cartierul Ghencea, până la Piața Presei. Este una dintre cele mai aglomerate linii de transport public din oraș. Astfel că, STB, cu sprijinul TPBI, va introduce mai multe tramvaie pe linia de metrou ușor.

  • Vehiculele introduse pe linie vor fi Imperio, acestea având o capacitate mai mare de transport.

Te-ar putea interesa și:

Cookies