BREAKING l O fâșie imensă de termoizolație s-a desprins de pe un bloc de pe strada Toamnei și a căzut pe o mașina parcată pe trotuar. „Aveți grijă la lucrările de termoizolare!”

12 nov. 2023
1566 Afișari
BREAKING l O fâșie imensă de termoizolație s-a desprins de pe un bloc de pe strada Toamnei și a căzut pe o mașina parcată pe trotuar.
BREAKING l O fâșie imensă de termoizolație s-a desprins de pe un bloc de pe strada Toamnei și a căzut pe o mașina parcată pe trotuar. "Aveți grijă la lucrările de termoizolare!" Sursa foto: Facebook

O fâșie de termoizolație s-a desprins de pe un bloc de două etaje de pe strada Toamnei din Sectorul 2 și a căzut pe o mașină parcată pe trotuar. Din fericire, nu a fost nimeni rănit, și întreaga scenă a fost fotografiată și postată pe Facebook de un trecător care a trecut prin zonă.

O bucată mare din fațada unui bloc termoizolat s-a desprins și a căzut pe un autoturism Volkswagen parcat pe trotuar în Sectorul 2 din Capitală, pe strada Toamnei. Din fericire, pe trotuar nu se aflau trecători în momentul în care fațada s-a desprins și a căzut pe mașină.

BREAKING l O fâșie imensă de termoizolație s-a desprins de pe un bloc de pe strada Toamnei și a căzut pe o mașina parcată pe trotuar. „Aveți grijă la lucrările de termoizolare!”

În comentariile postării nu au întârziat să apară reacțiile, iar unele persoane suspectează că motivul pentru care adezivul, plasa și tencuiala decorativă s-au desprins și au căzut este acela că între polistiren și adeziv ar fi trebuit să fie aplicată o amorsă. Alți internauți deplâng situația, spunând că „mai bine stai în casă sau ieși cu cască”, dar și că „pentru astfel de lucrari de mantuiala iau o caruta de bani.
Numele firmei care a facut „lucrarea” ar trebui facut public!”.

Cum se întâmplă mai mereu, nu au întârziat să apară cei care au făcut haz de necaz: „E strada toamnei, e normal să cadă tencuiala!”, „Drăguț totuși că a vrut să-i protejeze pe pietoni făcându-i să meargă pe carosabil cu prețul propriei mașini. De apreciat!” sau „I-a facut garaj :)”.

Bucureștiul se află sub cod galben de vânt

Potrivit ANM, Bucureștiul este vizat de o avertizare meteorologică de cod galben de intensificări ale vântului, avertizare care este în vigoare până duminică. 12 noiembrie, ora 18:00.

CITEȘTE ȘI

Proprietarul Ferrari a fost în București și s-a plimbat cu Dacia. „Și i-a plăcut. Avem șofer, Dacia cu șofer”

Accident grav în Teleorman. Un bărbat de 35 de ani din București a murit după ce a intrat frontal cu mașina într-un copac

Doi elevi de la un liceu din București s-au bătut în pauză, iar unul dintre ei l-a amenințat chiar pe profesorul care îi despărțea

Cookies