BREAKING | Intrarea în Pasajul Unirii este blocată, în sensul dinspre Universitate. O dubă a luat foc pe bulevard

25 iun. 2024
437 afișări
BREAKING  | Intrarea în Pasajul Unirii este blocată, în sensul dinspre Universitate. O dubă a luat foc pe bulevard
BREAKING | Intrarea în Pasajul Unirii este blocată, în sensul dinspre Universitate. O dubă a luat foc pe bulevard | Sursa foto: Info Trafic București și Ilfov - Facebook

Intrarea în Pasajul Unirii s-a blocat marți la orele prânzului după ce o dubă a luat foc pe carosabil, pe sensul de mers dinspre Universitate spre Parcul Tineretului. Circulația se poate face doar pe la suprafață, cele două benzi de intrare în pasaj fiind blocate de mașini și de autospecialele care sting incendiul.

Circulația prin Pasajul Unirii este blocată marți la prânz, din cauza unei dube care a luat foc în mers, chiar la intrarea în pasaj, pe sensul de mers dinspre Universitate. Astfel, pentru a stinge focul, la fața locului s-au deplasat mai multe autospeciale de pompieri și mai multe echipaje de poliție, pentru ca traficul să dirijat corespunzător. Cele două benzi ce duc în pasaj sunt blocate, astfel că zona Piața Unirii poate fi tranzitată doar pe la suprafață, conform informațiilor apărute pe grupul de Facebook Info Trafic București și Ilfov.

Intrarea în Pasajul Unirii este blocată, pe sensul dinspre Universitate

În imagini se poate vedea cum prelata de pe duba care a luat foc este deteriorată, dar și cum în jurul acesteia se află mai multe mașini staționate.

ȘTIRE ÎN CURS DE ACTUALIZARE

Sursa foto: Info Trafic București și Ilfov – Facebook
Cookies