BREAKING | Incendiu violent la terasa unui restaurant din Sectorul 3 al Capitalei. 7 echipaje de pompieri se luptă cu flăcările FOTO & VIDEO

15 aug. 2021
3379 afișări
BREAKING | Incendiu violent la terasa unui restaurant din Sectorul 3 al Capitalei. 7 echipaje de pompieri se luptă cu flăcările FOTO & VIDEO
BREAKING | Incendiu violent la terasa unui restaurant din Sectorul 3 al Capitalei. 7 echipaje de pompieri se luptă cu flăcările FOTO & VIDEO. Sursa foto: ISUBIF

Incendiu grav în Sectorul 3 al Capitalei. Terasa unui restaurant de pe strada Râmnicu Vâlcea a ars în totalitate. La fața locului au fost trimise de urgență șapte echipe de salvatori.

Incendiu puternic în București. Terasa unui restaurant de pe strada Râmnicu Vâlcea din Capitală a ars în totalitate, flăcările degajând o cantitate extrem de mare de fum, potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență București – Ilfov.

Incendiu violent în București – Terasa unui restaurant s-a făcut scrum

La fața locului s-au deplasat de urgență nu mai puțin de 7 autospeciale de stingere, autoscară, echipaje de descarcerare, precum și medici SMURD. Din fericire, în urma incendiului de la terasa restaurantului de pe strada Râmnicu Vâlcea nu s-au înregistrat victime și nici persoane rănite.

Pomperii au intervenit în număr mare și în mare viteză deoarece flăcările amenințau să se extindă la casa care se afla perete în perete cu terasa care a fost mistuită de flăcări.

„Sunt degajări mari de fum. Acţionează şapte autospeciale de stingere, o autoscară, autospeciale pentru descarcerare şi SMURD”, informează Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Bucureşti-Ilfov (ISUBIF).

În acest moment incendiul a fost localizat și pompierii de la fața locului lucrează acum pentru lichidarea ultimelor focare rămase active.

Iată imagini și capturi video de la fața locului:

 

Cookies