BREAKING | Incendiu puternic pe Bulevardul Camil Ressu, în zona unei benzinării de lângă stația de metrou Nicolae Grigorescu. Degajări mari de fum | VIDEO

15 mai 2024
2298 afișări
BREAKING | Incendiu puternic pe Bulevardul Camil Ressu, în zona unei benzinării de lângă stația de metrou Nicolae Grigorescu. Degajări mari de fum | VIDEO
BREAKING | Incendiu puternic pe Bulevardul Camil Ressu, în zona unei benzinării de lângă stația de metrou Nicolae Grigorescu. Degajări mari de fum | Sursa foto: Captură video Hotnews

Un incendiu puternic a izbucnit, cu puțin timp în urmă, pe Bulevardul Camil Ressu din Sectorul 3 al Capitalei. Mai multe autospeciale de pompieri se află deja la fața locului.

UPDATE ora 17:40: Martorii au transmis că incendiul izbucnit în această după-amiază a fost stins de către pompieri. Din fericire, nu au existat victime, informează HotNews.ro.

UPDATE ora 17:25: Mai mulți martori au transmis, pentru HotNews.ro, că focul ar fi izbucnit la o casă aflată în apropiere de respectiva benzinărie.

Incendiu puternic pe Bulevardul Camil Ressu

Conform informațiilor B365.ro, un incendiu a izbucnit cu puțin timp în urmă pe Bulevardul Camil Ressu din Sectorul 3, București. Mai precis, acesta este localizat în benzinăriei Lukoil, în apropiere de stația de metrou „Nicolae Grigorescu”.

La fața locului se află, în acest moment, 5 autospeciale de stingere ale pompierilor, iar alte mașini speciale pentru astfel de intervenții merg spre zona unde au izbucnit flăcările. De asemenea, în zona respectivă au ajuns mai multe mașini de poliție și echipaje ale SMURD.

Sunt degajări mari de fum.

Șoferii sunt sfătuiți să evite zona respectivă, deoarece traficul ar putea fi afectate de intervenția echipajelor de pompieri. Astfel, vor fi evitate, pe cât posibil, ambuteiajele.

Peste 300 de intervenții în ultimele 24 de ore

Pompierii din cadrul ISU B-IF au intervenit, în intervalul 14 mai 2024 (ora 06:00) – 15 mai 2024 (ora 06:00) pentru gestionarea unui total de 346 de situații de urgență produse în municipiul București și în localitățile din județul Ilfov.

Cele mai multe intervenții au fost pentru acordarea de prim ajutor calificat – 285 din totalul de intervenții.

De asemenea, în intervalul mai sus precizat, ISU B-IF a intervenit pentru:

  • Stingerea a zece incendii,
  • Soluționarea a 51 de solicitări diverse (salvare animale, deblocare din medii ostile vieții, etc.).

Te-ar mai putea interesa și:

Cookies