BREAKING | Incendiu puternic în Sectorul 1 al Capitalei, mai multe echipe de intervenție sunt la fața locului

26 apr. 2023
674 Afișari
BREAKING | Incendiu puternic în Sectorul 1 al Capitalei, mai multe echipe de intervenție sunt la fața locului
BREAKING | Incendiu puternic în Sectorul 1 al Capitalei, mai multe echipe de intervenție sunt la fața locului | Sursă foto: Captură-Antena 3 CNN

Un incendiu puternic a izbucnit la o clădire cu două etaje din Sectorul 1 al Capitalei. Pompierii acționează la fața locului pentru a stinge flăcările.

UPDATE ora 13:38: Pompierii se află încă la fața locului și încearcă să stingă flăcările. Șapte autospeciale de stingere acționează la casa din Sectorul 1.

Incendiu puternic în Sectorul 1 al Capitalei

Pompierii acționează de aproximativ patru ore pentru a lichida incendiul ce a izbucnit la o casă cu două etaje din Sectorul 1 al Capitalei, transmite Antena 3 CNN. Flăcările au cuprins podul imobilului.

Proprietarii casei sunt două persoane vârstnice. Vecinii acestora au declarat că, de-a lungul vieții, cei doi bătrâni au strâns diverse obiecte pe care le-au depozitat în pod. Din acest motiv, flăcările s-au extins rapid, manifestându-se cu degajări mari de fum.

Înainte ca pompierii să ajungă la fața locului, cei doi bătrâni au încercat să stingă chiar ei incendiul, însă nu au reușit.

La fața locului au intervenit șase autospeciale de stingere care încearcă să stingă flăcările. De asemenea, la respectiva adresă s-au prezentat și polițiștii care asigură ordinea publică.

Din fericire, nimeni nu a fost rănit, proprietarii depistând flăcările la timp și autoevacuându-se. este posibil ca incendiul să vi izbucnit de la un scurtcircuit.

30 de incendii în perioada 21-24 aprilie, în București și Ilfov

În perioada 21 – 24 aprilie 2023, pompierii ISU București și Ilfov au intervenit pentru gestionarea a 1.059 de situații de urgență. Dintre acestea:

  • 30 de intervenții pentru stingerea incendiilor;
  • 874 intervenții SMURD;
  • 155 alte tipuri de solicitări (deblocare din medii ostile vieții, salvare animale etc).
  • 14 controale de prevenire;
  • 51 sancțiuni contravenționale, în cuantum de 59.500 lei.

Duminică, 23 aprilie 2023, pompierii au intervenit pentru a stinge un incendiu de vegetație izbucnit în localitate Periș din Ilfov.

La fața locului, au intervenit două autospeciale de stingere cu apă și spumă. Focul s-a manifestat pe o suprafață de aproximativ 30.000 de mp. Din fericire, incendiu a fost stins fără extindere și fără victime.

Cookies