BREAKING | Incendiu pe Dorobanți, la mansarda unei clădiri. Trafic complet blocat între Șoseaua Ștefan cel Mare și Bd. Dacia. Trasee STB deviate

29 mai 2023
628 Afișari
BREAKING | Incendiu pe Dorobanți, la mansarda unei clădiri. Trafic complet blocat între Șoseaua Ștefan cel Mare și Bd. Dacia. Trasee STB deviate
BREAKING | Incendiu pe Dorobanți, la mansarda unei clădiri. Trafic complet blocat între Șoseaua Ștefan cel Mare și Bd. Dacia. Trasee STB deviate | SURSA FOTO: Inquam Photos / George Călin

Incendiu puternic, luni dimineață, pe Calea Dorobanți, la mansarda unei clădiri. La fața locului au ajuns de urgență 11 autospeciale de pompieri. Traficul este complet blocat între Șoseaua Ștefan cel Mare și Bd. Dacia. 3 linii STB sunt blocate.

UPDATE, ora 10:40: Incendiul a fost lichidat în totalitate după aproape două ore.

STB a anunțat la ora 10:31 că liniile 131, 301 și 331 funcționează normal pe Calea Dorobanți, pe sensul spre Piața Romană. Deviere: 140 de minute (08:05-10:25).

În continuare, autobuzele circulă deviat pe sensul spre Piața Charles de Gaulle.

UPDATE, ora 09:13: „500 mp au fost afectați de incendiu”, a transmis purtătorul de cuvânt al ISU București-Ilfov, Daniel Vasile.

UPDATE, ora 09:02: Incendiul a izbucnit la mansarda clădirii sediului Transgaz.

UPDATE, ora 08:56: Pompierii au anunțat că acționează în afara clădirii, pe toate laturile, dar și în interiorul mansardei. De asemenea, ei intervin pentru îndepărtarea învelitorii din tablă, astfel încât să aibă acces la structura acoperișului.

Incendiu pe Dorobanți, la mansarda unei clădiri

Incendiul a izbucnit la mansarda unei clădiri aflată pe Calea Dorobanți din București. A fost afectată o suprafață de aproximativ 400 mp, sunt degajari mari de fum.

Clădirea cuprinsă de flăcări se află la doi pași de Ambasada Serbiei.

11 autospeciale ISU B-IF acționează pentru stingerea flăcărilor. La fața locului au ajuns și mai multe ambulanțe SMURD, deocamdată nu sunt victime. Oamenii au ieșit singuri din clădirea afectată, aproximativ 30 de persoane.

Intervenția pompierilor nu este ușoară, deoarece flăcările se pot extinde la o clădire cu opt etaje din imediata apropiere, conform Mediafax.

Zeci de pompieri sunt la fața locului, caută ultimele focare.

Traficul este blocat pe Calea Dorobanți între Șoseaua Ștefan cel Mare și Bd. Dacia. Șoferii sunt sfătuiți să evite zona.

STB a anunțat în jurul orei 08:15, pe Twitter, că liniile 131, 301 și 331 sunt blocate pe Calea Dorobanți, pe ambele sensuri:

Cauza: incendiu produs în zonă. Autobuzele circulă deviat pe ambele sensuri.

Revenim cu informații

Cookies