BREAKING | Incendiu masiv lângă Stadionul Rapid. Mai multe vagoane din triaj au luat foc și ard violent | FOTO & VIDEO UPDATE

17 aug. 2021
543 afișări
BREAKING | Incendiu masiv lângă Stadionul Rapid. Mai multe vagoane din triaj au luat foc și ard violent | FOTO & VIDEO UPDATE
BREAKING NEWS | Incendiu masiv lângă Stadionul Rapid. Mai multe vagoane din triaj au luat foc și ard violent | FOTO & VIDEO. Sursa foto: ISUBIF

Incendiu de proporții în apropierea Stadionului Rapid din București. Un vagon a luat foc și arde violent, iar fumul se pot vedea de la mai mulți kilometri depărtare, din cartiere precum Militari, dar și din centrul orașului.

UPDATE: Acest incendiu a fost stins în cele din urmă de pompierii detașați la fața locului. Din fericire nu s-au înregistrat victime, iar acum urmează a fi deschisă o anchetă pentru a vedea de la ce au pornit flăcările.

Incendiu de proporții în București. Un vagon de tren aflat în apropierea Stadionului Rapid, în triajul Gării de Nord, a luat foc și a ars violent. Fumul gros și cenușiu emanat de incendiu s-a înălțat și a putut fi observat de la mai mulți kilometri depărtare.

Potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență București – Ilfov (ISUBIF), vagonul respectiv se afla pe o linie secundară în momentul izbucnirii incendiului. Pentru a putea interveni facil și eficient, acest vagon a fost decuplat de restul garniturii de care era atașat.

Incendiu în apropierea Gării de Nord. Pompierii au intervenit la fața locului

Acest incendiu violent s-a extins și la două vagoane, aflate în lateralele vagonului unde a izbucnit focul. Trebuie menționat faptul că este vorba despre trei vagoane dezafectate care au ars, și nu despre vagoane care se aflau în acest moment în uzul companiei CFR Călători.

La fața locului au acționat șase autospeciale de stingere pentru a lichida cât de repede posibil incendiul. Potrivit primelor informații, nu există persoane rănite.

Se presupune că focul a fost provocat de oamenii străzii care se adăpostesc adeseori în vagoanele dezafectate din triaj. Anul trecut, un incendiu asemănător a avut loc tot la triajul Gării de Nord, și acela fiind provocat tot din cauza persoanelor fără adăpost.

Imagini de la fața locului cu incendiul violent în triajul Gării de Nord – FOTO & VIDEO

În videoclipul de mai sus se poate observa desfășurarea pompierilor care s-au deplasat la fața locului. De asemenea, incendiul pare să fie aprope stins în totalitate, doar ici-colo mai răsar rotocoale mici de fum.

În această imagine se pot observa flăcările violente care au mistuit vagonul unde a izbucnit incendiul dar care s-a extins în cele din urmă și la alte două vagoane. Din fericire, nu s-au înregistrat persoane rănite.

Cookies