UPDATE | Alertă de incendiu la metrou în București, neconfirmată de ISU. Stația Constantin Brâncoveanu a fost evacuată și temporar închisă

15 mart. 2023
506 afișări
UPDATE | Alertă de incendiu la metrou în București, neconfirmată de ISU. Stația Constantin Brâncoveanu a fost evacuată și temporar închisă
BREAKING | Incendiu la metrou în București. Stația Constantin Brâncoveanu, evacuată și închisă. Pompierii fac verificări | Sursa foto: A3-CNN

Un incendiu a avut loc în această dimineață la stația de metrou Constantin Brâncoveanu. Accesul în respectiva stația a fost oprit complet.

Update ora 9:42: Pompierii de la fața locului anunță că alerta nu se confirmă. Aceștia au informat că s-a simțit un miros ușor de fum, însă nu a fost găsită nici o problemă.

Update ora 09:37: La acest moment circulația trenurilor a fost reluată în regim normal. De asemenea, bucureștenii pot intra în la stația Constantin Brâncoveanu.

Atât compania Metrorex cât și echipajele de pompierii aflate la fața locului încearcă să își dea seama dacă a existat o problemă reală sau dacă apelul făcut la 112 a fost unul fals.

Incendiu la stația de metrou Constantin Brâncoveanu

Un călător a sunt la 112 în această dimineață și a informat că a observat degajări de fum la stația de metrou Constantin Brâncoveanu. Mai multe echipaje de pompierii s-au prezentat la fața locului pentru a verifica exact despre ce este vorba, anunță Antena3 CNN.

Accesul oamenilor în respectiva stație a transportului în comun subteran din București a fost oprit până la detectarea problemei.

Cu toate astea, compania Metrorex anunță că circulația trenurile se desfășoară conform graficului normal.

Știre în curs de actualizare.

Cookies