BREAKING | Incendiu la Hala Laminor. A ars o bucată din acoperiș, cu tot cu panouri fotovoltaice abia montate. Negoiță visează aici la „mallul cultural cu palmieri”

12 iun. 2023
693 afișări
BREAKING | Incendiu la Hala Laminor. A ars o bucată din acoperiș, cu tot cu panouri fotovoltaice abia montate. Negoiță visează aici la
BREAKING | Incendiu la Hala Laminor. A ars o bucată din acoperiș, cu tot cu panouri fotovoltaice abia montate. Negoiță visează aici la "mallul cultural cu palmieri" | Sursă foto: Societatea Civilă Sector 3

Un incendiu a izbucnit la Hala Laminor din Sectorul 3, iar la fața locului s-au deplasat pompierii. Acesta a afectat aproximativ 100 de metri pătrați din acoperișul clădirii. Incendiul a fost lichidat.

Un incendiu a izbucnit la Hala Laminor

Pompierii au ajuns luni, 12 iunie, la Hala Laminor pentru a stinge incendiul care a izbucnit la acoperișul construcției. Contactați de Libertatea.ro, reprezentanții ISU București-Ilfov au confirmat incendiul și au spus că focul se manifestă la acoperiș, pe circa 100 de metri pătrați.

Opt autospeciale cu spumă, patru de salvare la înălțime și două de descarcerare s-au deplasat la fața locului. Nu se cunoaște dacă există pagube în interior.

Pompierii au transmis că la ora 16:40 incendiul a fost lichidat.

Sursele publicației menționate mai sus spun că săptămâna trecută s-au montat panouri fotovoltaice pe acoperiș.

La ora 17:30, a apărut o imagine făcută cu drona din care se observă faptul că incendiul a pornit în zona panourilor fotovoltaice, montate recent

PS3 vrea ca Hala Laminor să devină un mall cultural

PS3 își dorește să transforme Hala Laminor într-un mall cultural care să curpindă un parc cutlural și de divertisment, cinematograf, spații comerciale și chiar și un hotel, anunța în luna aprilie reprezentanții instituției.

Investiția pentru amenajarea acestui proiect ajunge la 54 de milioane de lei, a transmis HotNews.ro. Robert Negoiță a propus, pe 20 aprilie 2023, în cadrul ședinței de Consiliu Local, un proiect ce vizează majorarea capitalului societății Algorithm Construcții S3 cu suma necesară pentru proiect.

În prezent, capitalul social al societății Algorithm Construcții S3 SRL este de 375.400.000 lei, divizat în 75.080 părți sociale, fiecare parte socială în valoare de 5.000 lei, capital social deținut de societatea Algorithm Residential S3 SRL cu un număr de 61.080 părți sociale în valoare de 305.400.000 lei și societatea SD 3 Salubritate și Deszăpezire S 3 SRL cu un număr de 14.000 părți sociale în valoare de 70.000.000 lei.

În urma majorării capitalului social prin cooptarea Sectorului 3 al municipiului București ca nou asociat, capitalul social al societății Algorithm Construcții S3 SRL va deveni 425.400.000 lei, este specificat în proiectul de hotărâre.

Proiectul a fost respins în acea ședință a Consiliului Local S3.

Te-ar mai putea interesa și:

Cookies