BREAKING | Incendiu în Popești-Leordeni, lângă București. Un depozit de materiale reciclabile a luat foc

05 dec. 2021
900 Afișari
BREAKING | Incendiu în Popești-Leordeni, lângă București. Un depozit de materiale reciclabile a luat foc
BREAKING | Incendiu în Popești-Leordeni, lângă București. Un depozit de materiale reciclabile a luat foc. Sursă foto: Captură/ Digi24

Un incendiu violent a izbucnit duminică dimineață în apropierea Capitalei, aproape de șoseaua de centură, în zona Popești-Leordeni. Un depozit de materiale reciclabile a luat foc, potrivit primelor informații.

BREAKING | Incendiu în Popești-Leordeni, lângă București. Un depozit de materiale reciclabile a luat foc. Un mesaj de avertizare de tip RO-Alert a fost trimis pentru locuitorii din zonă.

UPDATE, ora 09:00. ISU București-Ilfov transmite că incendiul a fost localizat, iar la fața locului rămân 12 autospeciale ale pompierilor.

UPDATE, ora 08:00. Din nefericire, pompierii nu au acces la surse de apă în apropierea locului unde a izbucnit incendiul. Autospecialele trebuie realimentate în apropierea Șoselei de Centură.

Flăcările s-au dezvoltat rapid în zona deschisă din curte, către hală, declară Daniel Vasile, purtătorul de cuvânt al ISU.

3.000 de metri pătrați este suprafața afectată în acest moment. Pompierii intervin cu 20 de autospeciale pentru stingerea flăcărilor.

UPDATE, 07:50. Autoritățile au transmis că intervin pentru stingerea incendiului care s-a produs la stive de materiale reciclabile (frigidere etc.) și care erau depozitate în curtea unui operator economic din zona Șoselei de Centură a Capitalei.

Flăcările sunt extrem de puternice, având peste 5-6 metri. Vâlvătaia a afectat inclusiv halele de depozitare.

Incendiu în Popești-Leordeni, lângă București

Incendiu violent în zona Popești-Leordeni. Sursă foto: Facebook/ ISU Bucuresti-Ilfov
Incendiu violent în zona Popești-Leordeni. Sursă foto: Facebook/ ISU Bucuresti-Ilfov

Incendiul a izbucnit duminică dimineață, în zona Popești-Leordeni. Pericolul este extrem de mare. Flăcările se pot extinde și la proprietățile învecinate. Flăcările sunt mari, iar acestea degajă un fum negru.

Pompierii au ajuns la fața locului și intervin cu 15 autospeciale. Din cauza coloanei densă de fum negru, traficul în zonă este blocat, iar șoferii sunt rugați să degajeze zona.

Au fost evacuate șapte persoane. Din primele informații, nu ar exista victime, dar la fața locului au fost trimise și ambulanțe.

Un depozit de materiale reciclabile a luat foc

Oamenii care locuiesc în zonă au primit un mesaj de avertizare de tip RO-Alert.

„Severe Alert

Incendiu major produs în Popești Leordeni, Șoseaua de Centură, zona intersecției cu Șoseaua Olteniței, degajări mari de fum. Ocoliți zona. Eliberați căile de comunicații pentru a facilita accesul structurilor de intervenție. Dacă sunteți în apropiere, evacuați zona. Luați măsuri de adăpostire și autoprotecție. Accesați canalele media și aplicațiile din mediul on-line ale DSU și IGSU pentru mai multe informații și actualizări despre eveniment”, a fost mesajul trimis de autorități, duminică dimineață, în jurul orei 07:00.

Cookies