BREAKING | Incendiu în Parcul Natural Văcărești din București. Martor: Trafic blocat

17 aug. 2023
796 afișări
BREAKING | Incendiu în Parcul Natural Văcărești din București. Martor: Trafic blocat
BREAKING | Incendiu în Parcul Natural Văcărești din București. Martor: Trafic blocat. FOTO: Facebook/ INFO TRAFIC ROMANIA/ Robert Ghimpețeanu

Un incendiu a izbucnit în această după-amiază în Parcul Natural Văcărești din București. Un martor transmite că traficul este blocat pe Șoseaua Vitan-Bârzești.

Incendiu în Parcul Natural Văcărești din București

Un incendiu a izbucnit joi după-amiază, 17 august 2023, în Parcul Natural Văcărești din București, cunoscut drept „Delta Văcărești” de mulți dintre bucureșteni și nu numai. Vegetația a fost cuprinsă de flăcări. Incendiul a fost anunțat în jurul orei 16:45.

Mai mulți membrii ai comunității Info Trafic Bucuresti si Ilfov au semnalat incendiul pe grupul de Facebook. Unul dintre ei a transmis că mai multe mașini de pompieri au ajuns vis-a-vis de Rin Grand Hotel, iar la acel moment a transmis că se circulă îngreunat.

Un alt bărbat a transmis următorul mesaj, însoțit și de poză, unde se poate vedea coloana de fum din Parcul Natural Văcărești:

Arde Delta Văcărești.

Trafic îngreunat pe Vitan-Bârzești.

 FOTO: Facebook/ INFO TRAFIC ROMANIA/ Robert Ghimpețeanu
FOTO: Facebook/ INFO TRAFIC ROMANIA/ Robert Ghimpețeanu

Un altul a anunțat în urmă cu doar câteva minute că traficul este blocat complet.

Pompierii au ajuns de urgență la fața locului. Flăcările se extind cu repeziciune. Incendiul se manifestă pe jumătate de hectar, a fost localizat, au transmis reprezentanții ISU București-Iflov, potrivit ziare.com.

Sursa imagine principală: Facebook/ INFO TRAFIC ROMANIA/ Robert Ghimpețeanu

Știre în curs de actualizare

Cookies