BREAKING | Incendiu în București, zona Piața Muncii | UPDATE: O a patra casă a fost cuprinsă de flăcări, 2 persoane au nevoie de îngrijiri medicale

26 iul. 2023
1752 Afișari
BREAKING | Incendiu în București, zona Piața Muncii | UPDATE: O a patra casă a fost cuprinsă de flăcări, 2 persoane au nevoie de îngrijiri medicale
BREAKING | Incendiu în București, zona Piața Muncii | UPDATE: O a patra casă a fost cuprinsă de flăcări, 2 persoane au nevoie de îngrijiri medicale | Surs foto: Infotrafic București și Ilfov/Facebook

Trei case au luat foc în Capitală. La fața locului se află 12 autospeciale care intervin pentru a stinge focul.

UPDATE, ora 18:30: Trei persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale. Incendiul s-a manifestat pe o suprafață de aproximativ 700 metri pătrați.

UPDATE, ora 17:00: La fața locului se află 22 de autospeciale. Există posibilitatea ca focul să se extindă la un bloc de locuințe.

UPDATE: La fața locului se află, în acest moment, 20 de autospeciale. Focul s-a extins la o a patra casă. Dispozitivul a fost suplimentat, în acest moment sunt alertate 20 de autospeciale de stingere, patru echipaje SABIF și opt ambulanţe SMURD.

UPDATE: Un membru al comunității Infotrafic București și Ilfov (asociat website-ului Infotrafic România) a publicat imagini cu focul care se extinde, imagini pe care le-a surprins de la balcon.

Incendiu București
Sursa foto: screenshot Infotrafic București și Ilfov

Trei case au luat foc în zona Piața Muncii, în București

Focul se probagă rapid din cauza vântului care suflă cu putere, a transmis Antena 3.

În urmă cu doar câteva minute, un copac a fost cuprins de flăcări, situat lângă cele trei case afectate de incendiu, din cauza vântului care le propagă.

Cantități mari de fum sunt degajate în urma incendiului. La fața locului se află mai mulți jandarmi care se ocupă de securizarea zonei.

Până acum au fost evacuate două persoane, iar două persoane au solicitat îngrijiri medicale.

Una din cele doua persoane prezintă arsuri la nivelul membrului inferior. Cea de-a doua s-a intoxicat cu fum.

În acest moment se lucrează la localizarea incendiului.

Accesul autospecialelor de pompieri se face cu dificultate.

Au fost alertate 12 autospeciale de stingere cu apă și spumă, o autospecială de intervenție și salvare de la înălțime, decarcerarea și trei ambulanțe SMURD.

Misiunea este în dinamică.

Știre în curs de actualizare.

Te-ar mai putea interesa și:

Cookies