BREAKING | Incendiu de vegetație în zona Glina. Fumul gros se vede din Sectorul 3 al Capitalei

30 sept. 2023
629 Afișari
BREAKING | Incendiu de vegetație în zona Glina. Fumul gros se vede din Sectorul 3 al Capitalei
BREAKING | Incendiu de vegetație în zona Glina. Fumul gros se vede din Sectorul 3 al Capitalei | Sursă foto: Facebook-Info Trafic București și Ilfov

Un grav incendiu de vegetație a izbucnit cu puțin timp în urmă în zona Glina. La fața locului de află deja pompierii care încearcă să stingă flăcările.

Incendiu de vegetație în zona Glina

La locul incendiului se află la acest moment 5 autospeciale de pompieri care încearcă să lichideze focul. Conform informațiilor transmise de Antena 3 CNN, 12.000 de mp de vegetație au fost afectați.

Din cauza vântului puternic, și deoarece zona este plină de vegetație urcată și de gunoaie, există posibilitatea ca flăcările să se extindă.

Locuitorii au transmis că incendiul a izbucnit în jurul orei 13:45.

Traficul de DNCB a fost afectat

Incendiu se desfășoară cu degajări mari de fum. Norul negru poate fi văzut chiar și de pe Bulevardul Theodor Pallady, arteră aflată în Sectorul 3 al Capitalei.

Pe lângă asta, fumul a afectat și traficul din zonă. Mai precis, circulația se desfășoară cu mare dificultate pe DNCB (Centura Bucureștiului).

Misiunea este extrem de dificilă deoarece accesul pompierilor se face un drum foarte îngust. Astfel că, mașinile de intervenție nu pot ajunge în zona incendiului cu ușurință.

De asemenea, acțiunea este una dinamică. Oficialii urmează să decidă dacă este necesară suplimentarea numărului de autospeciale de pompieri la fața locului.

Știre în curs de actualizare. Vom reveni imediat ce există mai multe informații. 

Cookies