BREAKING | Incendiu de vegetație în Popești-Leordeni. Degajări mari de fum aproape de Centura Capitalei

24 aug. 2021
371 Afișari
BREAKING | Incendiu de vegetație în Popești-Leordeni. Degajări mari de fum aproape de Centura Capitalei
BREAKING | Incendiu de vegetație în Popești-Leordeni. Degajări mari de fum aproape de Centura Capitalei. Sursă foto: Facebook/ ISU Bucuresti-Ilfov

Incendiu de vegetație în Popești-Leordeni. Flăcările au izbucnit marți, pe un câmp aflat în apropierea Centurii Capitalei. Sunt degajări mari de fum.

Incendiu de vegetație în Popești-Leordeni. Degajări mari de fum aproape de Centura Capitalei. Pompierii intervin cu mai multe autospeciale pentru stingerea flăcărilor.

Incendiu de vegetație în Popești-Leordeni

Arde vegetația uscată de pe un câmp din Popești-Leordeni. Sursă foto: antena3.ro

Incendiul de vegetație din Popești-Leordeni a izbucnit marți, pe un câmp aflat chiar în apropierea șoselei de Centură a Capitalei. Există degajări mari de fum, iar pompierii ajunși la fața locului intervin pentru stingerea flăcărilor cu mai multe autospeciale, potrivit Antena3.ro.

Flăcările puternice mistuiesc vegetația uscată de pe un câmp ce se află în apropierea cartierului Danubiana, din fosta zonă industrială a orașului Popești-Leordeni.

Recomandăm și: BREAKING | Incendiu masiv lângă Stadionul Rapid. Mai multe vagoane din triaj au luat foc și ard violent | FOTO & VIDEO UPDATE

Arderea vegetației uscate, a miriștilor și a resturilor vegetale este interzisă prin lege, potrivit informațiilor transmise de reprezentanții ISU București-Ilfov, pe pagina de Facebook.

Consecințele arderii vegetației uscate, a miriștilor și a resturilor vegetale asupra comunității:

  • pierderea de vieți omenești;
  • pagube materiale însemnate;
  • afectarea mediului înconjurător (poluare).

Autoritățile le roagă pe persoanele care dețin terenuri agricole să fie responsabile și să prevină incendiile de acest tip.

„Fiți responsabili, preveniți incendiile”, transmite ISU București-Ilfov pe pagina de Facebook.

Incendiu într-o hală de reciclare din Popești Leordeni

În urmă cu o lună, un incendiu a izbucnit într-o hală de reciclcare din Popești-Leordeni. Flăcările au izbucnit în data de 23 iulie, la un utilaj aflat în hala de reciclare.

Recomandăm și: Incendiu într-o hală de reciclare din Popești Leordeni. Un utilaj a luat foc. Cinci persoane intubate

ISU București-Ilfov a transmis că incendiul a izbucnit în interiorul unei hale de reciclare de pe strada Tănase Danciu.

Flăcările s-au extins extrem de repede, iar la fața locului au ajuns pompierii care au intervenit cu opt autospeciale pentru stingerea incendiilor, dar și șapte echipaje SMURD.

Din păcate, un cetățean străin a fost grav rănit în incendiu și a decedat o zi mai târziu, la Spitalul Floreasca din București.

Cookies