BREAKING | Incendiu de proporții la un depozit din Voluntari, trafic îngreunat pe Centura Capitalei. A fost emis un mesaj RO-ALERT

27 ian. 2023
447 afișări
BREAKING | Incendiu de proporții la un depozit din Voluntari, trafic îngreunat pe Centura Capitalei. A fost emis un mesaj RO-ALERT
BREAKING | Incendiu de proporții la un depozit din Voluntari, trafic îngreunat pe Centura Capitalei. A fost emis un mesaj RO-ALERT. Sursa foto: Facebook/ Alexandru Nicolae/ Info Trafic Bucuresti si Ilfov

Un incendiu de proporții a izbucnit la un depozit din Voluntari, Ilfov. Pompierii se află deja la fața locului și încearcă să stingă flăcările. Autoritățile au emis și un mesaj RO-ALERT.

Un incendiu a izbucnit la un depozit din Voluntari, Ilfov

Incendiu din Voluntari se manifestă cu degajări mari de fum și flăcări mari, iar oamenii sunt sfătuiți să ocolească Centura Capitalei. La fața locului s-a intervenit cu:

  • 16 autospeciale de stingere,
  • 3 autoscări,
  • 2 descarcerări SMURD.

Conform informațiilor transmise de către Antena 3 CNN, flăcările au cuprins inițial 400 de metri pătrați. În mai puțin de jumătate de oră acestea s-au extins pe o suprafață de 2.000 de metri pătrați.

Incendiu puternic în Voluntari, trafic îngreunat pe DNCB
Incendiu puternic în Voluntari, trafic îngreunat pe DNCB |Sursa foto: Infotrafic București și Ilfov

A fost emis un mesaj de tip RO-ALERT

Locuitorii din zonă au fost informați despre incendiul izbucnit prin intermediul unui mesaj RO-ALERT. Aceștia au fost avertizați să evite Centura Capitalei, deoarece vizibilitatea este foarte mică.

De asemenea, autoritățile au precizat că toate căile de acces către depozit trebuie eliberate pentru a permite trecerea forțelor de intervenție.

Iată ce le-a fost transmis oamenilor prin mesajul RO-ALERT:

INCENDIU major, cu degajări mari de fum produs la un depozit- zona Șoseaua de Centura, Voluntari. Ocoliți/evitați zona.

Lăsați libere căile de acces pentru forțele de intervenție. Respectați recomandările dispuse de autorități.

La doar 100 de metri distanță se află un bloc de locuințe. Din fericire, pompierii au transmis că nu există posibilitatea de propagare a incendiului.

Cu toate astea, ca măsură de siguranță, locatarii imobilului au fost evacuați. Mai exact, este vorba despre circa 40 de persoane ce au fost scoate din clădire.

Se pare că în depozitul ce a fost cuprins de flăcări, aflat în Voluntari, Ilfov, se aflau mase plastice și dezinfectanți.

Știre în curs de actualizare. 

Cookies