BREAKING | Încă un accident teribil. Patru răniți și trafic blocat o oră în Otopeni, pe DN1, acolo unde s-au ciocnit trei mașini

30 mart. 2022
3791 Afișari
BREAKING |  Încă un accident teribil. Patru răniți și trafic blocat o oră în Otopeni, pe DN1, acolo unde s-au ciocnit trei mașini
BREAKING | Încă un accident teribil. Patru răniți și trafic blocat o oră în Otopeni, pe DN1, acolo unde s-au ciocnit trei mașini | Sursa foto: Unsplash

Accidentul s-a produs  în această după-amiază pe DN 1, la kilometrul 18+200 de metri, în localitatea Otopeni. Trei autoturisme au fost implicat în accident. Inițial, Centrul Infotrafic a anunțat al Poliției Române că, în urma impactului, patru persoane au fost rănite, dintre care una era încarcerată. Persoana inițial încarcerată a suferit leziuni grave.

La fața locului a fost trimis și un elicopter SMURD, iar circulația rutieră a fost blocată pe toate benzile sensului de mers București – Ploiești.

Traficul rutier a fost între timp reluat pe DN1, dar valorile de trafic se mențin în continuare ridicate, anunță Poliția.

Accidentul din  în Otopeni, al patrulea dintr-o serie neagră de ieri până azi

Accidentul de azi din Otopeni este al patrulea accident rutier grav produs în București și în împrejurimi doar în ultimele două zile.

Ieri dimineață, un tânăr a murit într-un accident cumplit produs în zona Fântânii Miorița din București. Șoferul unei alte mașini, un bărbat în vârstă de 70 de ani, nu i-a acordat prioritate, l-a lovit și l-a proiectat într-un copac.

Azi dimineață, alte două accidente grave îb București și Ilvov, accidente în care și-au pierdut viața doi pietoni.  Unul dintre ele s-a petrecut pe Bulevardul Poligrafiei, iar cel de-al doilea pe DN Centura București.

Trafic în București și zona metropolitană: șoferi nervoși, frustrați de infrastructură

Un sondaj realizat în 2020 și la care au participat aproape 10.000 de șoferi arăta că românii se enervează mult în trafic. Este vorba despre sondajul „Cât de calm ești în trafic?”, realizat în cadrul campaniei „Fii treaz la volan!” și care arăta că:

  • 1 şofer din 2 se enervează din când în când, în funcţie de trafic. Dar 1 din 10 șoferi români adimitea că se enervează de fiecare dată când circulă cu maşina;
  • Gesturile și cuvintele obscene erau manifestarea dominantă a furiei la volan;
  • 1 şofer din 4 spunea că reacţionează aproapeinstantaneu  atunci când un alt şofer este agresiv în trafic faţă de el
  • Jumătate dintre şoferi s-au simţit în pericol în trafic cel puţin o dată.

De anul acesta, legislația rutieră a fost completată astfel încât să definească și să sancționeze agresivitatea la volan.

 

 

Cookies