BREAKING | Încă două tramvaie au deraiat în București. Au sărit de pe șine în această dimineață, unul pe linia 36, altul pe traseul 27. Șine-pericol public împânzesc rețeaua

25 ian. 2023
672 Afișari
BREAKING | Încă două tramvaie au deraiat în București. Au sărit de pe șine în această dimineață, unul pe linia 36, altul pe traseul 27. Șine-pericol public împânzesc rețeaua
Șină de tramvai din Capitală. Imagine simbol: Inquam Photos / George Călin

Alte două tramvaie au deraiat, miercuri dimineață, în București. Incidentele vin după ziua de luni, când trei tramvaie au sărit de pe șine, în trei zone diferite ale orașului.

UPDATE, ora 09:51: STB anunță că, linia 36 funcționează normal la capătul de linie Republica. Linia a fost blocată și tramvaiele au fost deviate vreme de 43 de minute (în intervalul orar 08:55-09:38).

BREAKING | Încă două tramvaie au deraiat, miercuri, în București

Societatea de Transport București (STB) a anunțat miercuri dimineață, 25 ianuarie 2023, într-o postare pe pagina de Twitter că, linia de tramvai 36 este blocată la plecarea de la capătul de linie Republica.

Motivul: deraiere. Din această cauză, tramvaiele circulă deviat. Anunțul a fost făcut la ora 09:07.

Tot miercuri dimineață, la ora 06:27, STB anunța că linia de tramvai 27 este blocată la în zona Bulevardul Camil Ressu/ Bulevardul Nicolae Grigorescu, pe sensul spre Calea Dudești. Motivul: deraiere.

La ora 06:57, după 35 de minute (06:10-06:45), Societatea de Transport București anunța că linia 27 funcționează normal pe Bulevardul Camil Ressu.

Incidente similare la STB, luni

Ziua de luni, 23 ianuarie 2023, a fost una plină de incidente ce implică tramvaiele din Capitală. Trei tramvaie au sărit de pe șine, în trei zone diferite ale orașului, la un interval de câteva ore:

  • Un tramvai a deraiat pe linia 27, pe bulevardul Theodor Pallady, aproape de ieșirea din Capitală spre Autostrada Soarelui. Blocajul a durat 80 de minute.
  • Un alt tramvai a deraiat luni în zona Bucur Obor.
  • Al treilea tramvai a deraiat la Piața Sudului.

 

Cookies