BREAKING | Haos pe Podul Grant, unde linia 41 a fost blocată. STB: Semafoare defecte

15 nov. 2023
8643 Afișari
BREAKING | Haos pe Podul Grant, unde linia 41 a fost blocată. STB: Semafoare defecte
BREAKING | Haos pe Podul Grant, unde linia 41 a fost blocată. STB: Semafoare defecte. Sursa foto: B365.ro

Societatea de Transport București i-a informat pe călători că linia 41 a fost blocată în zona Podului Grant. STB a anunțat și care a fost cauza blocării.

Linia 41, blocată pe ambele sensuri de circulație

Societatea de Transport București (STB) a anunțat, prin intermediul paginii de Rețeaua X (fost Twitter), că linia 41 a fost blocată timp de aproximativ 23 de minute pe Str. Turda, în zona Pasajului Grant.

Linia a fost blocată pe ambele sensuri de circulație.

STB a anunțat că blocarea a fost cauzată de niște semafoare defecte:

Linia 41 a fost blocată 23 de minute (10:17-10:40) pe ambele sensuri, pe Str. Turda, la Pasaj Grant. Cauza: defecțiune semafoare.

Firma care se ocupă de lucrările la Podul Grant, amendată de Garda de Mediu

Societatea care se ocupă de lucrările de reabilitare a Podului Grant a fost amendată de Garda de Mediu, după ce au fost găsite mai multe nereguli.

Amenda primită de societate a fost în valoare de 15.000 de lei.

Potrivit Digi24, reprezentanții Comisariatului Municipiului București din cadrul Gărzii Naționale de Mediu au constata că, la șantierul de pe Podul Grant, muncitorii desfășurau o acțiune de demolare a cuvei de tramvai prin mărunțirea cu ajutorul unei foarfece mecanizate.

Operațiunea respectivă era desfășurată fără a se efectua operații de umectare a materialului rezultat din mărunțirea cuvei respective. Totodată, alte echipe de muncitori desfășurau acțiuni de piconare a grinzilor de rost ale suprastructurii podului în zona denumită „Breteaua E”.

În același timp, alți lucrători frezau stratul de asfalt pe sensul dinspre Crângași-Turda al podului.

Toate aceste activități puteau să polueze aerul cu pulberi aflate în suspensie, formând adevărați nori de praf, potrivit informațiilor transmise de Garda Națională de Mediu.

În urma verificărilor efectuate pe tot șantierul, comisarii au constatat că niciuna dintre zonele pe care lucrează muncitorii nu este măturată, curățată sau umectată. Astfel, au sancționat firma responsabilă de lucrări.

Te-ar putea interesa și:

Cookies