BREAKING | Haos la metrou, după ce un tren s-a stricat în stația Tineretului. Se circulă în sistem pendulă pe Magistrala 2

15 nov. 2023
1077 Afișari
BREAKING | Haos la metrou, după ce un tren s-a stricat în stația Tineretului. Se circulă în sistem pendulă pe Magistrala 2
BREAKING | Haos la metrou, după ce un tren s-a stricat în stația Tineretului. Se circulă în sistem pendulă pe Magistrala 2. Sursa foto: Facebook/ Cetățean Sector 3

Haos la metrou din cauza unei defecțiuni tehnice. Un metrou s-a stricat, iar sute de bucureșteni au așteptat ca Metrorex să vină cu o soluție. Acum, trenurille circulă în sistem pendulă pe Magistrala 2.

Un tren s-a defectat la stația Tineretului

În mai multe stații de metrou s-a creat haos miercuri dimineață, după ce un tren s-a stricat în stația Tineretului. În momentul publicării acestei știri, trenurile circulă în sistem pendulă pe Magistrala M2, între Eroii Revoluției și Piața Unirii 2.

Potrivit HotNews.ro, Metrorex a transmis detalii legate de acest incident:

Metrorex informează că, astăzi, 15 noiembrie 2023, în jurul orei 7:15, pe Magistrala 2 la staţia de metrou Tineretului s-a produs o defecţiune tehnică la un tren. Echipa Metrorex a retras trenul în depou pentru verificare, analiză şi remediere.

Totodată, echipa Metrorex le-a cerut scuze călătorilor pentru disconfortul creat:

În scurt timp circulaţia se va relua în condiţii normale. Călătorii au fost permanent informaţi prin sistemul de sonorizare din trenuri dar şi din staţii. Prezentăm scuze călătorilor pentru disconfortul creat.

Și în stația Piața Unirii a fost destul de aglomerat, potrivit spuselor unei martore. Majoritatea călătorilor nu înțelegeau ce se întâmplă și care este motivul pentru care nu vine niciun metrou.

Martora le-a recomandat bucureștenilor să utilizeze STB-ul în această dimineață:

Haos la metrou, pe M2. Dacă puteți să combinati STB-uri ca să ajungeți unde trebuie, ar fi bine să evitați Metrorexul.

Astăzi se deschide stația Tudor Arghezi

Primăria Sectorului 4 a anunțat că astăzi se va deshide stația de metrou Tudor Arghezi, de pe Magistrala 2. Începând cu ora 11:30, aceasta va deveni operațională.

Conform graficului aprobat de Metrorex, circulația metrourilor se va face într-un sistem de tip pendulă, între stațiile Tudor Arghezi și Berceni.

Ulterior, după finalizarea lucrărilor la sistemul de automatizare, preluarea fluxului de călători se va face „în lung”, de la stația Tudor Arghezi, până la stația Pipera.

Intervalul de circulație a trenurilor între stațiile Berceni și Tudor Arghezi va fi, într-o primă fază, de 8 minute, pentru ca apoi, acest interval să fie redus la 4 minute.

Te-ar putea interesa și:

Cookies