BREAKING | Greva STB s-a încheiat. Transportul public de suprafață din București, reluat în această dimineață

25 ian. 2022
1404 Afișari
BREAKING | Greva STB s-a încheiat. Transportul public de suprafață din București, reluat în această dimineață
BREAKING | Greva STB s-a încheiat. Transportul public de suprafață din București, reluat în această dimineață

După cinci zile de grevă sponană, salariații STB au decis să înceteze protestul, iar de azi dimineață, de la ora 07:00, autobuzele, troleibuzele și tramvaiele au ieșit marți dimineață pe traseele din Capitală.Este un anunț făcut, deopotrivă, de sindicat și de conducerea STB.

“Având în vedere că astăzi 25.01.2022 este zi normală de lucru și impactul asupra cetățenilor este unul foarte mare, că în ziua de 24.01.2022 ora 20:00 am avut o discuție cu membrii Consiliului de Administrație care au promis că analizează doleanțele salariaților în perioada următoare, că astăzi 25.01.2022 vom avea o discuție la Palatul Parlamentului cu o delegație parlamentară care să analizeze problemele la nivelul STB SA, s-a discutat la nivelul fiecărui depou și autobază, celelalte entități, iar salariații au decis suspendarea acțiunii de protest și reluarea lucrului”, spun sindicaștii într-un comunicat

Greva STB s-a încheiat. 90% din autobuze, troleibuze și tramvaie sunt pe trasee

Tot în această dimineață, STB a transmis că, la ora 7:00, peste 90% din parcul de vehicule programat ieșiseră deja pe trasee.

”După cinci zile de protest ilegal care a paralizat Capitala și a provocat daune financiare masive Societății de Transport București, angajații au înțeles că nu pot ignora legea și obligațiile pe care le au față de cetățenii din zona metropolitană București Ilfov. Manipularea liderilor de sindicat, a căror revendicări nu aveau nimic de-a face cu îmbunătățirea condițiilor de muncă, servind doar propriilor interese, a încetat în această dimineață. Angajații noștri au înteles că trebuie să respecte legea și cetățeanul”, se arată în comunicatul STB.

 

Potrivit informațiilor de până la această oră,  dimineață erau pe traseu aproape 1300 din cele aproximativ 1400 de mijloace de transport în comun ale STB.

Știre în curs de actualizare

 

Cookies