BREAKING | Gabriela Firea și-a dat demisia din funcția de Ministru al Familiei

14 iul. 2023
578 Afișari
BREAKING | Gabriela Firea și-a dat demisia din funcția de Ministru al Familiei
BREAKING | Gabriela Firea și-a dat demisia din funcția de Ministru al Familiei. Sursa foto: Facebook - Gabriela Firea

Gabriela Firea și-a dat demisia din funcția de Ministru al Familiei, Tineretului și Egalitășii de Sanse, conform unor surse Antena 3 CNN.

Gabriela Firea a demisionat din funcție

În dimineața zilei de 14 iulie, senatorul PSD a ajuns la Guvern, unde a participat la o discuție cu premierul Marcel Ciolacu. În urma discuției purtate, Gabriela Firea a luat decizia de a demisiona din funcție.

Această decizie a demisiei Gabrielei Firea vine la doar o zi după cea a Ministrului Muncii, Marius Budăi.

În ultima perioadă au fost făcute presiuni la adresa Ministrului Familiei, Gabriela Firea, dar și a premierului Marcel Ciolacu, în cazul scandalului din „Azilele groazei”.

Întrebat despre o posibilă demisie a Gabrielei Firea, Marcel Ciolacu a spus: ”Ziua abia a început, să așteptăm!”.

Conform surselor Antena 3 CNN, chiar liderii PSD ar fi fost aceia care i-ar fi cerut demisia ministrului Familiei.

Cu toate acestea, încă de la începutul scandalului căminelor groazei, Gabriela Firea a încercat să-și arate nevinovăția și faptul că nu a avut nicio legătură cu aceste azile unde bătrânii au trăit momente groaznice.

În urmă cu doar câteva minute, Gabriela Firea și-a anunțat demisia și pe pagina sa de Facebook. În postare se regăsesc următoarele:

De aceea, am decis, cu mare regret, dar hotărâtă și cu fruntea sus, să plec din Guvernul României. Am avut acum câteva minute o întâlnire cu domnul prim-ministru Marcel Ciolacu în care i-am prezentat demisia din funcția de ministru al Familiei, Tineretului și Egalității de Șanse.

Nu am de ce să mă rușinez, nu am nicio vină, nu aș fi acceptat să se întâmple ceva rău cu vreo persoană și să nu reacționez.

Te-ar mai putea interesa și:

Cookies