BREAKING | Gabriela Firea are COVID: Forma e ușoară și așa sper să rămână. Toți din casă suntem vaccinați cu 3 doze: soțul, mama, apropiații

20 oct. 2021
238 Afișari
BREAKING | Gabriela Firea are COVID: Forma e ușoară și așa sper să rămână. Toți din casă suntem vaccinați cu 3 doze: soțul, mama, apropiații
BREAKING | Gabriela Firea are COVID: Forma e ușoară și așa sper să rămână. Toți din casă suntem vaccinați cu 3 doze: soțul, mama, apropiații. Sursă foto: Facebook/ Gabriela Firea

Parlamentarul PSD a anunțat miercuri, 19 octombrie, că nu va participa la dezbaterea și votul din Parlament deoarece, în urma unui test rapid, a aflat că s-a infectat cu virusul SARS-CoV-2, la trei săptămâni după a treia doză de vaccin.

BREAKING | Gabriela Firea are COVID: Forma e ușoară și așa sper să rămână. Toți din casă suntem vaccinați cu 3 doze: soțul, mama, apropiații. Fostul edil al Capitalei a făcut anunțul miercuri, într-o postare pe pagina de Facebook.

Gabriela Firea are COVID: Forma e ușoară și așa sper să rămână

La fix trei săptămâni de la a treia doză de vaccin, Gabriela Firea anunță că s-a infectat cu virusul SARS-CoV-2. Parlamentarul PSD declară că în urma unui test covid, a aflat că este pozitivă. Forma bolii este una ușoară și speră să rămână așa.

„Absentez motivat de la dezbaterea și votul de azi,din Parlament asupra programului guvernamental și listei miniștrilor premierului desemnat Dacian Cioloș”, a declarat Gabriela Firea.

Toți membrii familiei lui Firea sunt vaccinați împotriva covid-19 cu cele trei doze, dar acum sunt pozitivi.

Fostul primar al Capitalei știa că vaccinul nu asigură o protecție împotriva unei posibile contaminări, dar toată familia Gabrielei Firea a ales să se vaccineze pentru a se apăra mai bine în fața bolii.

Recomandăm și: Gabriela Firea aduce acuzații grave la adresa lui Nicușor Dan și deplânge situația din Capitală. „Sute de mii de bucureșteni nu au apă caldă și căldură”

Firea: „inconștiență politică și administrativă”

„În fața bolii, toți suntem egali. Exact ca în fața lui Dumnezeu. De-a lungul timpurilor, Dumnezeu este cel care a îngăduit descoperirea, de către lumea științifică, a numeroase tratamente care au eradicat boli mortale. Deci, reflectați…”, spune parlamentarul PSD.

Gabriela Firea îi mulțumește zilnic lui Dumnezeu și declară că a avut încredere în medicină întotdeauna.

„Medici minunați din România, cu har și credință în Dumnezeu, m-au salvat.”, continuă să spună fostul edil al Capitalei.

Firea, în postarea pe Facebook, spune că este un mare păcat pentru toate eforturile depuse anul trecut de către toți oamenii din România, în ceea ce privește lupta cu pandemia. Valul patru se știa că vine, dar autoritățile nu s-au pregătit.

Recomandăm și: Actele la control. Nicușor Dan a declarat că au loc verificări privind lucrările publice din mandatul Gabrielei Firea

„Am avut o vară de inconștiență politică și administrativă!”, a spus Firea.

Parlamentarul PSD a declarat că acesta ar fi fost discursul din Parlament, dacă astăzi ar fi putut să participe la ședință. Aceasta mai spune că vina este aruncată exclusiv pe cetățeni, iar „Cei mari și tari sunt neprihăniți”.

Cookies