BREAKING | Fostul pugilist Rudel Obreja a murit la 57 de ani

12 mart. 2023
1079 Afișari
BREAKING | Fostul pugilist Rudel Obreja a murit la 57 de ani
BREAKING | Fostul pugilist Rudel Obreja a murit la 57 de ani

Fostul boxer și președinte al Federației Române de Box Rudel Obreja a murit sâmbătă la vârsta de 57 de ani. Obreja a decedat în propria sa locuință, după o luptă îndelungată cu cancerul.

Anunțul decesului lui Rudel Obreja a fost făcut de Liga Profesionistă de Box care a transmis un mesaj emoționant în memoria pugilistului.

„Cu adâncă durere în suflet anunțăm trecerea în neființă a fostului om de box Rudel Obreja. Drum lin printre stele, drag prieten! Bunul Dumnezeu să-l odihnească în pace!”, a anunțat Liga Profesionistă de Box.

Un alt mesaj de condoleanțe a fost transmis și de Clubul Sportiv Dinamo, unde Obreja a fost legitimat.

„Drum lin, Rudel Obreja! Fostul campion dinamovist Rudel Obreja s-a stins astăzi din viață, la vârsta de 57 de ani. Anunțul a fost făcut de familia sa.Născut pe 6 august 1965 la Galați, Rudel Obreja a fost medaliat cu bronz la Campionatul Mondialul din 1989 și cu argint la Europeanul din 1989. De asemenea, a fost multiplu câștigător al Centurii de Aur și al titlului național.Dumnezeu să-l ierte! Condoleanțe familiei!”.

BREAKING | Fostul pugilist Rudel Obreja a murit la 57 de ani

Fostul boxer a fost măcinat în ultimii ani din viață de o formă agresivă de cancer, care l-a făcut să slăbească extrem de mult și care l-a făcut să își petreacă mare parte din timp doar în casă.

Fostul președinte al Federației Române de Box a primit acordul Tribunalului Ilfov pentru a fi eliberat din Penitenciarul Jilava cu scopul de a se putea trata de cancer într-un spital din țară.

„Am cancer cu metastaze. Crunt! Chiar dacă am avut parte de două condamnări nelegale, de încălcarea legilor şi a Constituţiei României pentru a fi trimis la închisoare, nu m-am sustras niciodată, n-o voi face nici de aici înainte. Optimist… curabil… măcar de cancer!”, scria Rudel Obreja pe pagina sa de Facebook anul trecut.

Obreja fusese încarcerat la începutul lunii aprilie 2022, fiind condamnat la 5 ani de închisoare în dosarul „Gala Bute”, fiind acuzat de spălare de bani, evaziune fiscală și complicitate la luare de mită. Denumirea dosarului provine de la faptul că Rudel Obreja ar fi participat alături de alți inculpați la organizarea unei gale de box ce a fost finanțată din fonduri cu proveniență ilegală.

CITEȘTE ȘI

Compania Națională Aeroporturi București caută companii care să îngrijească spațiile verzi în următorii patru ani. Suma pusă la bătaie este de 7,1 milioane de lei fără TVA

„Șmecheria” costă: amenzi de peste 30.000 acordate șoferilor care conduceau noaptea prin București mașini zgomotoase sau cu alte deficiențe tehnice

Primăria Capitalei cumpără 15 generatoare electrice pentru refugiații din București. Acestea vor fi amplasate în taberele amenajate în sălile de sport din Capitală

Cookies