BREAKING | Flagrant în centrul Capitalei. Doi polițiști au fost prinși de ofițerii DGA când luau mită

27 apr. 2023
1779 Afișari
BREAKING | Flagrant în centrul Capitalei. Doi polițiști au fost prinși de ofițerii DGA când luau mită
Flagrant în centrul Capitalei. Doi polițiști au fost prinși de ofițerii DGA când luau mită | Sursă foto: Captură Antena 3 CNN

Operațiune importantă în centrul Capitalei, joi, la ora prânzului. Doi polițiști au fost prinși în flagrant de ofițerii DGA când luau mită.

UPDATE, ora 13:43: Cei doi polițiști sunt din cadrul Brigăzii Rutiere. În acest caz ar mai fi implicat un șofer turc care circula cu mașina chiar în spatele autospecialei poliției.

Flagrant în centrul Capitalei

Un ofițer și un agent de poliție au fost prinși de anchetatori în momentul în care primeau o sumă de bani (mită) – 1.300 de lei. Polițiștii au fost prinși în flagrant, în zona Dorobanți din București, de către ofițerii DGA (Direcția Generală Anticorupție).

Mașina de poliție în care se aflau cei doi este percheziționată.

La fața locului se află echipe ale DGA, dar și echipe ale Jandarmeriei și procurorul DNA care instrumentează acest caz.

Cel mai probabil, cei doi urmează să fie duși la DNA pentru audieri. Se poate să fie luate și măsuri preventive în cauză, potrivit antena3.ro.

Operațiunea este în desfășurare.

Conform legii, pentru a intra în competența DNA, suma de bani primită drept mită trebuie să fie mai mare de 10.000 de euro.

Ținând cont că acesta este un flagrant, există probabilitatea ca tot azi să fie emise și măsuri preventive, precum o ordonanță de reținere pentru 24 de ore sau măsuri preventive mai ușoare precum cercetarea în libertate sub control judiciar, conform sursei citate.

Pe strada Radu Beller, în apropiere de Mircea Eliade, este trafic restricționat.

Revenim cu informații

Cookies