BREAKING | Eveniment tragic în București. O femeie s-a aruncat de la etajul șapte al unui bloc aflat în Sectorul 4

04 aug. 2022
9836 Afișari
BREAKING | Eveniment tragic în București. O femeie s-a aruncat de la etajul șapte al unui bloc aflat în Sectorul 4
BREAKING | Eveniment tragic în București. O femeie s-a aruncat de la etajul șapte al unui bloc aflat în Sectorul 4 | Sursă foto: Inquam Photos / George Călin

O femeie s-a aruncat în această dimineață de la etajul șapte al unui bloc din București. Gestul necugetat al acesteia a fost cauzat de divorțul prin care trecuse. Cu toate că autoritățile ajunse la fața locului au încercat să o convingă pe femeie să nu se arunce, aceasta a ales să își pună capăt zilelor.

O femeie s-a aruncat de la etajul șapte al unui bloc din București

Incidentul a avut loc în această dimineață în București, în jurul orei 09:00, conform Antena 3. Direcția Generală de Poliție a Municipiului București – Secția 15 Poliție a fost sesizată printr-un apel la numărul unic de urgență 112 că o femeie voia să se arunce de la etajul unui bloc din Sectorul 4 al Capitalei.

Atât echipele de prim ajutor, cât și echipajele de poliție din cadrul Secției 15 de Poliție s-au deplasat la fața locului.

Femeia avea 44 de ani, iar motivul pentru care a decis să își pună capăt zilelor a fost divorțul prin care trecuse. Aceasta s-a aruncat în gol de pe terasa apartamentului în care locuia împreună cu mama ei.

Trupul neînsuflețit a fost transportat la INML

Echipele de prim ajutor ce s-au prezentat la fața locului nu au reușit să o convingă să renunțe la gestul necugetat. Femeia și-a pus capăt zilelor aruncându-se în gol de la etajul șapte al respectivului bloc.

Pentru a stabili cauzele și condițiile în care a avut loc decesul, Parchetul de pe lângă Tribunalul București și Biroul Morți Suspecte și Ucideri din Culpă din cadrul Serviciului Omoruri din Poliția Capitalei au preluat cercetările în cauză.

Trupul neînsuflețit al femeii de 44 de ani a fost transportat la Institutul de Medicină Legală. Aici urmează să fie efectuată necropsia.

Cookies