BREAKING | Elevă înjunghiată astăzi când pleca de la școală, în București | UPDATE

05 sept. 2022
2538 Afișari
BREAKING | Elevă înjunghiată astăzi când pleca de la școală, în București | UPDATE
O elevă a fost înjunghiată la școală în București

Azi, în prima zi de școală, o elevă de 16 ani din București a fost înjunghiată când pleca de la școală de o colegă, scrie Antena3.

Incidentul s-a întâmplat pe o stradă din Sectorul 1 al Capitalei, după ceremonia de începere a școlii.  Polițiști de la Poliția Capitalei-Secția 5 s-au autosesizat după ce, în urma unui conflict spontan, o minoră în vârstă de 16 ani a fost înjunghiată cu un obiect înțepător/tăietor, în zona piciorului, de către o altă minoră, de aceeași vârstă, în timp ce se aflau pe o stradă din Sectorul 1. 

Polițiștii au acordat primul ajutor victimei, după care adolescenta a fost transportată la spital în stare conștientă și cooperantă. La scurt timp, a fost identificată și tânăra bănuită de săvârșirea faptei, care se află în custodia poliției. 

Potrivit acelorași surse Antena 3., adolescenta agresată a fost deja externată din spital, după ce plaga tăiată a fost cusută.

Din informațiile de până acum, tânăra care a înjunghiat-o ar fi fosta iubită a prietenului victimei iar conflictul ar fi fost fost unul spontan.

ȘTIREA INIȚIALĂ

Incidentul s-ar fi petrecut imediat după ceremonia de începere a noului an școlar. Adolescenta de 15 ani a fost înjunghiată în picior și a fost transportată imediat la Spitalul Grigore Alexandrescu din Capitală.

Potrivit primelor informații, conflictul dintre fete, care a ajuns până la acest act brutal, ar fi pornit de la un băiat.

Știre în curs de actualizare

Cookies