BREAKING | Circulație afectată la metrou în stația Eroii Revoluției. Iluminatul de siguranță a fost activat UPDATE

22 sept. 2021
260 afișări
BREAKING | Circulație afectată la metrou în stația Eroii Revoluției. Iluminatul de siguranță a fost activat UPDATE
BREAKING | Circulație afectată la metrou în stația Eroii Revoluției. Se circulă în sistem pendulă

Circulație afectată la metrou în stația Eroii Revoluției, miercuri, 22 septembrie 2021, la orele amiezii. Iluminatul de siguranță a fost activat. Ce s-a întâmplat.

BREAKING | Circulație afectată la metrou în stația Eroii Revoluției. Iluminatul de siguranță a fost activat. Incidentul s-a petrecut miercuri, 22 septembrie 2021, pe Magistrala 2.

UPDATE: Începând cu ora 15:38, circulația trenurilor de pe Magistrala 2 a fost reluată în condiții normale, a transmis Metrorex prin intermediul unui comunicat de presă.

BREAKING | Circulație afectată la metrou în stația Eroii Revoluției

Circulația la metrou este paralizată în acest moment pe Magistrala 2. Din primele informații, se pare că a avut loc o întrerupere în alimentarea cu energie electrică la stația Eroii Revoluției.

Reprezentanții Metrorex au transmis că miercuri, 22 septembrie 2021, în jurul orei 13:55, a existat o avarie în subteran. Mai exact, a existat o problemă în alimentarea cu energie electrică, pe Magistrala 2, în stația de metrou Eroii Revoluției.

Recomandăm și: Atenție, se închid ușile. De ce este atât de bizară și de periculoasă stația de metrou din Piața Romană din București, stația sinucigasilor?

În urma acestei avarii anunțate de companie, iluminatul normal a fost afectat. Pe toată durata avariei, în toate stațiile de metrou, intră în mod automat iluminatul de siguranță.

Trenurile nu opresc în stația Eroii Revoluției

Pentru siguranța călătorilor aflați în subteran, Metrorex a decis ca trenurile să nu oprească în stația Eroii Revoluției, aflată pe Magistrala 2, a transmis compania prin intermediul unui comunicat de presă.

Recomandăm și: A început consultarea publică pentru extinderea metroului în Sectorul 5. Proiectul, care prevede 13 noi stații, va fi realizat de PMB, PS5 și METROREX

Oamenii aflați la metrou sunt informați în permanență, prin sistemul de sonorizare de la peronul fiecărei stații, despre aceast incident. Angajații Metrorex îi îndrumă pe călători spre transportul public de suprafață, a mai declarat Metrorex, miercuri, 22 septembrie 2021.

„Vom reveni cu detalii imediat ce situația va fi remediată. Vă mulțumim pentru înțelegere și vă prezentăm scuze pentru disconfortul creat!”, a conchis Metrorex în informarea transmisă miercuri, 22 septembrie 2021.

Cookies