BREAKING | Circulație deviată în zona Arcului de Triumf – un bărbat amenință că își dă foc

04 aug. 2021
393 afișări
BREAKING | Circulație deviată în zona Arcului de Triumf - un bărbat amenință că își dă foc
BREAKING | Circulație deviată în zona Arcului de Triumf - un bărbat amenință că își dă foc. Sursa foto: Hai la Plimbare

Situație neobișnuită în nordul Capitalei. Miercuri seara, un bărbat s-a dus în zona Arcului de Triumf și a amenințat că își va da foc. Prin urmare, autoritățile au deviat traficul, pentru a interveni corespunzător.

Momente tensionate în zona Arcului de Triumf miercuri seară. Traficul din această zonă a fost deviat după ce un bărbat a amenințat că își va da foc în preajma Arcului de Triumf. Anunțul a fost făcut de Poliția Capitalei, care precizat că bărbatul s-a stropit cu o substanță posibil inflamabilă. Mai mult, acesta refuză să comunice cu persoanele de la fața locului, motiv pentru care au fost trimise la fața locului negociatori, un echipaj ISU și o ambulanță, potrivit G4media.

”DGPMB a fost sesizată despre faptul că, o persoană de sex bărbătesc se află în Piața Arcul de Triumf, s-a stropit cu o substanță posibil inflamabilă, amenință că se va autoincendia și refuză să comunice. La fața locului se deplasează negociatori, echipaj ISU și echipaj medical. În zonă, traficul rutier a fost deviat”, se arată în comunicatul Poliției Capitalei.

Știre în curs de actualizare

Cookies