BREAKING | Camion blocat în Pasajul Unirii. Trafic restricționat în centrul Capitalei | UPDATE

12 ian. 2023
477 Afișari
BREAKING | Camion blocat în Pasajul Unirii. Trafic restricționat în centrul Capitalei | UPDATE
BREAKING | Camion blocat în Pasajul Unirii. Echipajele de poliție au ajuns la fața locului. Sursa foto: Grup Facebook/ Info Trafic Bucuresti si Ilfov

Un camion a rămas blocat în Pasajul Unirii din București, în această dimineață. Traficul este bocat. Echipajele de poliție au ajuns deja la fața locului.

Șoferul nu și-ar fi dat seama că înălțimea camionului depășește limita maximă admisă a înălțimii pentru accesul în pasaj.

UPDATE, ora 11:42: Banda a fost eliberată, iar șoferii sunt îndrumați de polițiștii rutieri, anunță Info Trafic România.

Camion blocat în Pasajul Unirii

Problemele parcă nu se mai termină pentru pasajul rutier din Capitală, reabilitat de curând.

Joi, 12 ianuarie 2023, în jurul orei 10:00, un camion a rămas blocat în Pasajul Unirii. La fața locului au ajuns polițiștii.

Traficul a fost restricționat la intrarea în pasajul rutier din sensul Bulevardul Mărășești spre Piața Universității.

Polițiștii încearcă să fluidizeze traficul rutier până în momentul în care autoutilitara va fi scoasă din pasaj.

Potrivit informațiilor transmise de Brigada Rutieră București, traficul rutier este restricționat pe prima bandă de circulație din Pasajul Unirii, sens către Piața Universității, conform antena3.ro.

În imaginile surprinse de șoferii ce se aflau în trafic, se poate observa camionul care a rămas blocat în interiorul pasajului rutier, nu la intrare și nici în limitatorul de înălțime de la intrarea în tunel.

Acesta este al VII-lea incident din Pasajul Unirii după lucrările de reabilitare din 2022.

Incidentul de azi are loc după accidentul extrem de grav, din data de 23 decembrie 2022, când un autocar străin cu 47 de turiști greci și șoferul a fost prins în poarta de gabarit, iar plafonul a fost distrus complet. În accident, o persoană și-a pierdut viața și alte peste 20 de persoane au fost rănite.

Sursa foto: Facebook/ Info Trafic Bucuresti si Ilfov

Cookies