BREAKING Biciclist târât în București pe capota unei mașini. Șoferul l-a purtat cel puțin un km, de pe Splaiul Independenței până la o secție de poliție din Sectorul 6

06 ian. 2022
971 Afișari
BREAKING Biciclist târât în București pe capota unei mașini. Șoferul l-a purtat cel puțin un km, de pe Splaiul Independenței până la o secție de poliție din Sectorul 6

Un biciclist care livrează mâncare în București a fost târât pe capota mașinii de către un șofer căruia îi reproșase că merge neregulamentar pe pista de biciclete.

Ofensat de observație, șoferul a coborât de la volan și s-a luat la bătaie cu biciclistul. Acesta din urmă nu l-a lăsat pe șofer să-i scape și s-a urcat pe capota mașinii.

Incidentul a luat apoi o turnură palpitantă, întrucât șoferul a pornit mașina și nu s-a oprit decât la prima secție de Poliție, aflată la cel puțin un kilometru distanță. În tot acest timp, biciclistul a fost târât pe capota mașinii.

Incidentul s-a petrecut în jurul orei 14:00, pe Splaiul Independenței.

Îți recomandăm și:

Comunicatul Poliției

„La data de 06 ianuarie 2022, in jurul orei 14.00, Sectia 20 Politie a fost sesizată prin apel 112 cu privire la faptul ca pe o stradă din sectorul 6, are loc o agresiune în trafic.

„Din verificările preliminare reiese faptul ca a avut loc un incident intre un biciclist livrator si un conducator auto, cel din urmă agresând biciclistul pentru faptul că i-ar fi atras atenția cu privire la modul de deplasare in trafic.

Biciclistul s-ar fi urcat pe capota mașinii, agățându-se și fiind transportat pe o distanță mare, până în apropierea Secției 20 de Poliție.

La acest moment cei doi se află la sediul Secției 20 Poliție, pentru stabilirea situației de fapt și de drept”, au declarat reprezentanții Poliției.

Cookies