BREAKING | Tragedie la Metrou. Un bărbat a murit, duminică, într-o posibilă tentativă de sinucidere | Circulație afectată pe M1

07 aug. 2022
3005 afișări
BREAKING | Tragedie la Metrou. Un bărbat a murit, duminică, într-o posibilă tentativă de sinucidere | Circulație afectată pe M1

O posibilă tentativă de suicid a avut loc duminică, la prânz, la Metrou. Un bărbat a căzut pe șine, în stația de metrou Piața Unirii 1.

Pentru a interveni, Metrorex a decis să introducă circulație în sistem pendulă la metrou, pe Magistrala 1.

UPDATE 15.40:  Victima este un bărbat în vârstă de 50 de ani, în cazul căruia medicii au declarat decesul, anunță observatornews.ro.

”Metrorex informează că astăzi, 07.08.2022, la ora 14:39, în stația de metrou Piața Unirii 1, un călător a căzut în calea de rulare, pe firul 2, posibilă tentativă de suicid.

Circulația trenurilor a fost reorganizată la linia 1 și se circulă în sistem pendulă între stațiile Mihai Bravu și Eroilor 1 și Eroilor 1 – Crângași.

Echipajul SMURD a sosit imediat la fața locului și a intervenit pentru a acorda primul ajutor. Conform procedurilor interne, organele abilitate împreună cu Metrorex vor deschide o anchetă de cercetare pentru a se stabili împrejurările în care s-a produs evenimentul”, a informat Metrorex.

Vom reveni

Îți recomandăm și:

 

Cookies