BREAKING | Banca Națională a fost evacuată. Sediul BNR, care e în centrul Bucureștiului, s-a umplut de fum după o pană de curent

14 mart. 2023
229 Afișari
BREAKING | Banca Națională a fost evacuată. Sediul BNR, care e în centrul Bucureștiului, s-a umplut de fum după o pană de curent
BREAKING | Banca Națională a fost evacuată. Sediul BNR, care e în centrul Bucureștiului, s-a umplut de fum după o pană de curent | Sursă foto: Agerpres

Autoritățile sunt în alertă marți, la ora prânzului, după ce sediul BNR s-a umplut de fum. Banca Națională a fost evacuată. ISU București-Ilfov intervine la fața locului.

UPDATE, ora 12:50: Pompierii au constatat că a existat o întrerupere în alimentarea cu energie electrică în acea zonă, iar la sediul Băncii Naționale a României au pornit generatoarele de curent, eliberând emisii de gaze și fum.

Echipajele ISU București-Ilfov trimise la fața locului au verificat spațiile interioare, dar nu au găsit probleme.

În urma acestui eveniment, nu au fost persoane rănite. O parte din personalul din interiorul clădirii a fost evacuat în afara obiectivului, a anunțat Slt. Covașniuc Ana, reprezentant al ISU București-Ilfov, conform sursei citate în știrea inițială.

Știrea inițială

Banca Națională a fost evacuată

La sediul BNR din centrul Bucureștiului au fost sesizate degajări de fum, în urma unei pene de curent. Inspectoratul General pentru Situații de Urgență București și Ilfov transmite că se intervine la fața locului.

Potrivit informațiilor oficiale transmise de ISU București-Ilfov, în momentul în care s-a întrerupt alimentarea cu energie electrică în acea zonă, la sediul BNR au pornit generatoarele de curent, iar atunci au început să eliberez emisii de gaze (fum).

Pompierii verifică spațiile interioare din sediul BNR. Din primele informații, nu sunt persoane rănite.

Personalul care se afla în sediul Băncii Naționale a fost evacuat.

Declarația ISU București-Ilfov

Intervenim ca urmare a unei sesizări privind degajare de fum la sediul BNR.

Din informațiile preliminare, rezultă că în urma unei întreruperi în alimentarea cu energie electrică în zona respectiva, la sediul BNR au pornit generatoarele de curent, care au eliberat emisii de gaze (fum).

În acest moment efectuăm verificări în spațiile interioare. Nu sunt persoane rănite.

Personalul din interiorul clădirii a fost evacuat în afara obiectivului, a transmis ISU București-Ilfov, conform antena3.ro.

Cookies