BREAKING | Atac mafiot pe strada Traian din București. Patronul mai multor restaurante din oraș, împușcat și lovit cu un ciocan de o bandă de motocicliști. Atacatorii, încă de negăsit

15 iun. 2023
9144 afișări
BREAKING | Atac mafiot pe strada Traian din București. Patronul mai multor restaurante din oraș, împușcat și lovit cu un ciocan de o bandă de motocicliști. Atacatorii, încă de negăsit
BREAKING | Atac mafiot pe strada Traian din București. Patronul mai multor restaurante din oraș, împușcat și lovit cu un ciocan de o bandă de motocicliști. Atacatorii, încă de negăsit. Sursa foto: captură/ observatornews.ro.

Miercuri seară, pe strada Traian din București, a avut loc un atac în stil mafiot. Patronul unor restaurante din Sectorul 2 a fost împușcat și lovit cu un ciocan de o bandă de motocicliști. Bărbatul a fost transportat la Spitalul Pantelimon, unde se află sub supravegherea medicilor. Agresorii sunt căutați de polițiști.

Atac mafiot pe strada Traian din București. Vizat a fost patronul mai multor restaurante din oraș

Potrivit primelor informații, miercuri seară, patronul se afla alături de un alt bărbat, la terasa unui restaurant pe care îl deține, pe Str. Traian. La un moment dat, în fața acestora s-a oprit un grup de aproximativ 10 motocicliști.

Unul dintre rideri a aruncat spre cei doi bărbați cu un ciocan, iar un alt motociclist a scos un pistol cu bile de cauciuc și a tras spre omul de afaceri. Motocicliștii au început să îi lovească pe cei doi bărbați cu pumnii și picioarele, apoi au fugit de la fața locului.

Patronul restaurantelor a fost transportat de urgență la Spitalul Sfântul Pantelimon. Acum se află sub supravegherea medicilor.

Potrivit surselor din anchetă, motocicliștii ar fi de naționalitate străină, iar oamenii legii îi caută, conform antena3.ro.

Declarația Poliției

La data de 14 iunie 2023, în jurul orei 20:20, polițiștii Direcției Generale de Poliție a Municipiului București – Secția 8 au fost sesizați cu privire la faptul că, la un restaurant din Sectorul 2, are loc o agresiune între mai multe persoane.

La fața locului s-au deplasat de urgență polițiștii, care au identificat doi bărbați, unul dintre ei fiind preluat de un echipaj medical și transportat la o unitate spitalicească, în vederea acordării de îngrijiri medicale. Cercetările sunt continuate în vederea identificării și depistării persoanelor implicate și stabilirii condițiilor în care s-a produs evenimentul, au transmis oamenii legii.

Cookies