BREAKING | Amenințare cu bombă lângă Orășelul Copiilor din București. Autoritățile se află la fața locului 

28 mai 2022
477 Afișari
BREAKING | Amenințare cu bombă lângă Orășelul Copiilor din București. Autoritățile se află la fața locului 
BREAKING Amenințare cu bombă la Parcul Lumea Copiilor. Autoritățile se află la fața locului | Sursă foto: Agerpres

Amenințare cu bombă lângă Orășelul Copiilor. circulația în zona respectivă a fost oprită, iar autoritățile se află deja la fața locului.

UPDATE ora 13:05: În troler au fost găsite două paturi. Alerta cu bombă nu a fost confirmată.

UPDATE ora 13:00: Polițiștii aflași la fața locului au deschis trolerul.

Amenințare cu bombă la Orășelul Copiilor

Astăzi, 28 mai 2022, un troler a fost descoperit în Sectorul 4, lângă restaurantul Casa Rafy de lângă Orășelul Copiilor. Oamenii aflați în zonă s-au panicat și au anunțat autoritățile.

Pirotehniștii si polițiști de află la fata locului și verifică bagajul respectiv, conform Antena 3.

Circulația în zona respectivă a fost restricționată, iar traficul a fost îngreunat. Tramvaiele nu mai circulă, iar autobuzele au fost redirecționate.

După ce trolerul va fi verificat, autoritățile vor încerca să îi găsească posesorul. În cazul undei alarme false, acesta ar pute fi amendat pentru mobilizarea de forțe speciale.

Două alerte cu bombă în București, în două zile

Ieri, 27 mai 2022, o altă alertă cu bomba a fost făcută în București, în zona Piața Unirii. Pentru a se putea stabili dacă este o alertă falsă sau nu, circulația în zona fântânilor, către Piața Constituției a fost oprită temporar.

La fața locului au fost prezente atât echipaje ale Poliției SRI, cât și trupe ale diviziei Antitero. Amenințarea a fost făcută de un bărbat ce a sunat la 112, de pe un telefon fix.

Bărbatul a anunțat că în jurul ore 17:00 vor avea loc mai multe explozii în zona Piața Unirii. După ce le-a oferit polițiștilor această informație, respectivul a închis telefonul.

În jurul orei 17:45 echipele de la fața locului au anunțat că amenințarea cu bombă nu a fost confirmată, iar circulația din zona Piața Unirii a fost reluată.

Știre în curs de actualizare.

Cookies