BREAKING | Alertă cu bombă la nunta lui George Simion. Au loc verificări la fața locului

27 aug. 2022
430 Afișari
BREAKING | Alertă cu bombă la nunta lui George Simion. Au loc verificări la fața locului
BREAKING | Alertă cu bombă la nunta lui George Simion. Au loc verificări la fața locului. Sursa foto: Hotnews

Nunta liderului AUR, George Simion, a fost perturbată la orele prânzului de o alertă cu bombă, alertă care dă emoții autorităților. O persoană neidentificată a sunat la 112 și a amenințat că la nunta lui George Simion, organizată în localitatea Măciuca, a fost amplasată o bombă. La fața locului s-au deplasat atât polițiști din Vâlcea dar și echipe de pirotehniști din cadrul Serviciului Român de Informații, pentru a face toate verificările de rigoare.

Nunta liderului AUR, George Simion, a fost dată peste cap în jurul orei prânzului, după ce o persoană neidentificată până la acest moment a sunat la numărul de urgență 112 și a avertizat că la fața locului a fost amplasată o bombă.

Alertă cu bombă la nunta lui George Simion. La fața locului s-au deplasat echipele de pirotehniști

În acest sens, Inspectoratul de Poliție Județean Vâlcea a transmis un comunicat prin care confirmă alerta cu bombă.

„Astăzi, 27 august a.c., Inspectoratul de Poliție Județean Vâlcea a fost sesizat cu privire la faptul că, în incinta unui eveniment privat, desfășurat în localitatea Măciuca, a fost amplasată o bombă”, a transmis IPJ Vâlcea, conform ProTV.

În scurt timp după apel, la fața locului s-au deplasat atât echipaje de poliție din județul Vâlcea cât și echipe de pirotehniști din cadrul Serviciului Român de Informații, care au ca scop efectuarea de verificări și asigurarea condițiilor de siguranță pentru desfășurarea evenimentului.

CITEȘTE ȘI

Cum a fost la nuntă la George Simion

Festivalul NeverSeen: George Simion anunță ce se pregătește pe scenele nunții sale: “Cine poate veni, e binevenit, cine nu, nu văd rostul” | VIDEO

Ce ducem dar și cu ce ne îmbrăcăm la nunta lui George Simion. Dar și unde se duc ideile lui Raed Arafat când se duc

STB caută majorarea capitalului social. La ce soluție va recurge compania care asigură transportul în București și de ce e nevoie de bani

Cookies