BREAKING | Alertă cu bombă la metroul din București. UPDATE: Alarma a fost falsă

17 dec. 2021
2035 Afișari
BREAKING | Alertă cu bombă la metroul din București. UPDATE: Alarma a fost falsă
BREAKING | Alertă cu bombă la metroul din București. Traficul pietonal din zona Eroii Revoluției a fost restricționat

Alertă de ultimă oră în București. Un colet suspect a fost găsit în stația de metrou Eroii Revoluției. Autoritățile au ajuns la fața locului. Update: în urma verificărilor făcute de echipele antitero, s-a dovedit că alarma a fost falsă.

BREAKING | Alertă cu bombă la metroul din București. Traficul pietonal din zona Eroii Revoluției a fost restricționat. Un colet suspect a alarmat autoritățile din Capitală.

UPDATE: Metrorex anunță că accesul stației pentru public călător a fost redeschis, iar circulația metrourilor nu a fost afectată.

UPDATE: În urma verificărilor făcute de echipe ale Brigăzii Antitero din cadrul Serviciului Român de Informații, vineri dimineață, la stația de metrou Eroii Revoluției din Capitală, s-a dovedit că alerta cu bombă a fost falsă. În rucsac erau mai multe alimente.

BREAKING | Alertă cu bombă la metroul din București

Amenințarea cu bombă s-a dat vineri dimineață, în Capitală, la stația de metrou Eroii Revoluției. Polițiștii au intrat imediat în alertă după ce situația a fost anunțată la numărul unic pentru apeluri de urgență 112. Imediat, la fața locului au ajuns reprezentanți ale Brigăzii Antitero din cadrul Serviciului Român de Informații care desfășoară activități specifice.

Traficul pietonal în zona Eroii Revoluției din Capitală a fost restricționat.

Alerta cu bombă a fost dată din cauza unui ghiozdan suspect care se afla la intrarea în metrou.

Amenințarea cu bombă s-a dovedit a fi falsă, iar stația de metoru Eroii Revoluției a fost redeschisă, anunță Metrorex prin intermediul unui comunicat oficial.

Ultima alertă cu bombă, la metrou

În vara anului trecut a fost ultima alertă cu bombă de la metrou, în Capitală, la stația Eroilor. Incidentul s-a petrecut în data de 19 iunie 2020, dimineață, după ora 08:00. În acel moment, un bărbat din județul Olt a sunat la numărul unic pentru apeluri de urgență 112 și a sesizat prezența unui pachet suspect în stația de metrou.

Te-ar mai putea interesa și: A uitat de la mână până la brâu. O polițistă din București și-a uitat pistolul într-o benzinărie. Incredibil ce a urmat apoi

La fața locului au ajuns polițiștii din cadrul Secției 17 și Brigada de Poliție pentru Transport Public – Serviciul Metrou. Cei din urmă au intervenit și au evacuat absolut toate persoanele care se aflau în stația de metrou în acel moment, iar în subteran au fost chemate echipe ale Brigăzii Antitero din cadrul Serviciului Român de Informații.

În urma verificărilor efectuate de autorități, s-a stabilit că alerta cu bombă de la metrou a fost falsă, iar bărbatul care a sunat la 112 a fost identificat ca fiind o persoană în vârstă de 55 de ani, din județul Olt.

Cookies