BREAKING | Alertă cu bombă la Băneasa Shopping City. Sute de angajați și clienți au fost evacuați

04 iun. 2022
945 Afișari
BREAKING | Alertă cu bombă la Băneasa Shopping City. Sute de angajați și clienți au fost evacuați
BREAKING | Alertă cu bombă la Băneasa Shopping City. Sute de angajați și clienți au fost evacuați. Sursa foto: Motiko

Alertă cu bombă la mall-ul din nordul Bucureștiului cunoscut sub numele de Băneasa Shopping City. Sute de angajați și clienți care se aflau în complex la momentul primirii amenințării au fost evacuați în parcarea centrului comercial. La fața locului s-au deplasat zeci de echipaje de intervenție, fapt care îngreunează circulația în zonă.

Panică în nordul Bucureștiului, la Băneasa Shopping City în această dimineață. Jandarmeria Română a fost informată prin intermediul unui e-mail cu privire la faptul că în complexul comercial s-ar afla un dispozitiv explozibil.

„Astăzi, 4 iunie 2022, Direcția Generală de Poliţie a Municipiului București a fost sesizată de către o structură a Jandarmeriei, cu privire la faptul că o persoană a sesizat prezența unui dispozitiv periculos în incinta unui complex comercial din sectorul 1.

S-a dispus evacuarea persoanelor aflate în interior, iar specialiștii pirotehnicieni efectuează verificări specifice”, a transmis Poliția Capitalei.

Alertă cu bombă la Băneasa Shopping City

Ca urmare, mai multe echipaje de poliție, pompieri și pirotehniști s-au deplasat la fașa locului, iar toți angajații magazinelor dar și clienții au fost rugați să părăsească complexul de urgență, fiind aplicat planul de evacuare. Traficul în zonă este îngreunat de intervenția echipajelor de urgență cu autospecialele corespunzătoare.

„În urma unui e-mail anonim prin care a fost primită o amenințare cu bombă la un mall din sectorul 1, pirotehniștii Serviciului Român de Informații s-au deplasat la fața locului împreună cu echipele Poliției Române. Se derulează investigații specifice”, a transmis SRI.

Ultima amenințare cu bombă la Băneasa Shopping City a avut loc pe 14 ianuarie, când un minor care a vrut să facă o glumă a sunat la numărul de urgență 112, acesta fiind dus la secția de poliție pentru declarații ca urmare. Mai mult, minorul în vârstă de 15 ani a fost amendat cu suma de 2000 de lei conform legii.

 

Cookies