BREAKING & VIDEO | Alertă cu bombă la Băneasa Shopping City. Accesul este restricționat

14 ian. 2022
2233 afișări
BREAKING & VIDEO | Alertă cu bombă la Băneasa Shopping City. Accesul este restricționat
BREAKING | Alertă cu bombă la Băneasa Shopping City. Sursa foto: Playtech

Alertă cu bombă într-un mall de lângă București. Accesul în complexul comercial Băneasa Shopping City este restricționat vineri după-amiază în urma unei amenințări cu bombă.

UPDATE: ALERTA CU BOMBĂ DE LA BĂNEASA SHOPPING CITY A FOST FALSĂ, POTRIVIT INFORMAȚIILOR TRANSMISE DE SERVICIUL ROMÂN DE INFORMAȚII (SRI) ÎNTR-UN COMUNICAT DE PRESĂ

Alertă cu bombă la Băneasa Shopping City. Pirotehniștii ar fi descoperit în complex un pachet suspect.

În urma amenințării cu bombă, toți clienții și angajații din complexul comercial au fost evacuați de urgență iar la fața locului intervin echipele speciale de pirotehniști ai Diviziei Antitero.

De asemenea, în fața complexului au venit de urgență mai multe autospeciale de pompieri și ambulanțe, iar aglomerația a afectat traficul din zonă. Mai mult, majoritatea persoanelor evacuate s-au îndreptat spre mașinile personale, ceea ce a dus la blocaje și supra-aglomerarea parcării complexului comercial.

Potrivit informațiilor transmise de Serviciul Român de Informații (SRI), un bărbat ar fi sunat la numărul de urgență 112 în jurul orei 17:15, prilej cu care a anunțat faptul că a plasat o bombă în mall-ul din Băneasa, după care a închis apelul.

Accesul în Băneasa Shopping City este restricționat vineri seară, după ce autorităților le-a fost transmisă o amenințare cu bombă.

VIDEO| Alertă cu bombă la Băneasa Shopping City. Imagini de la fața locului

Traficul în zonă a fost paralizat începând cu ora 18:00, deoarece fluxului normal de vehicule care circulau pe DN1, deja consistent, i s-a adăugat numărul ridicat de clienți care au părăsit parcarea complexului comercial cu mașinile personale în urma evacuării.

 

Cookies